Bliv ergoterapeut-vikar hos SundVikar!

Savner du en ny og spændende arbejdsmulighed? Drømmer du om mere selvbestemmelse og gode arbejdsforhold? Så har vi en fantastisk og uforpligtende mulighed til dig hos SundVikar.

Som uddannet ergoterapeut kan du tage vagter indenfor ældresektoren ude på steder og hos borgere, der har brug for netop din viden og erfaring. Dén erfaring skal du eksempelvis bruge til at rådgive og hjælpe borgere omkring træning og andre daglige gøremål, som sikrer en sund og mere berigende tilværelse. I den forbindelse skal du have erfaring med og kunne lede lede holdtræning.

Det er et krav, at du skal kunne varetage lettere plejeopgaver, da det også vil være en del af vagterne.

Vi har brug for din hjælp allerede i dag, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen her på hjemmesiden.

Vi klæder dig på til jobbet

Vores vikarers trivsel er noget af det, vi går allermest op i hos SundVikar, så det er vigtigt for os, at du er glad og tilfreds både før, under og efter dine vagter hos os. Derfor tager vi hånd om dig fra dag ét og sørger for, at du tryg i rollen som vikar.

Vores dedikerede rekrutteringsafdeling bliver dit første kontaktpunkt, når du sender os din ansøgning. Ved den efterfølgende samtale vil I i fællesskab fastlægge din profil og dine ønsker, så vi har mulighed for at matche dig med de rigtige vagter, der kan skabe værdi for dig.

Når du først er kommet i gang, er vores telefoner åbne året rundt, så du har altid mulighed for at få fat i en af vores medarbejdere, skulle du have behov for det. Vi vil også meget gerne bevare en løbende kontakt, så vi kontakter også dig for at tilbyde vores hjælp og for høre, om alting går, som det skal.

Fortsæt med at gøre en forskel

Ergoterapeuter over hele landet gør hver dag en fantastisk indsats for borgere, der har brug for hjælp. Med jeres store viden og kendskab til fysiske, psykiske eller sansemotoriske udfordringer gør I virkelig en forskel og er med til at forbedre livskvaliteten hos mennesker, som ellers ville være stærkt udfordret i hverdagen.

Det er en stor og vigtig opgave, hvor du er med til at gøre denne forskel. Det har du nu muligheden for at fortsætte hos SundVikar.