Bliv fysioterapeut hos SundVikar

Dine muligheder er mange og blandede, når du kører som fysioterapeut-vikar for SundVikar. Vi tilbyder et bredt udvalg af spændende og udfordrende vagter indenfor både sundhedssektoren og ældresektoren, som giver dig rig mulighed for at kombinere dine faglige og menneskelige kompetencer.

Vi har brug for din hjælp allerede i dag, så send din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen her på hjemmesiden.

Brug din erfaring flere steder

Afhængig af dine ønsker og erfaring kan du som fysioterapeut tage vagter flere forskellige steder og bidrage med alle de egenskaber, du har i din værktøjskasse. Du kan arbejde på rehabiliteringscentre eller hjemme hos borgere, der har behov for din hjælp og ekspertertise til at varetage deres genoptræning efter operationer, skader eller lignende.

Du skal have erfaring med og kunne lede lede holdtræning.

Har du en mere blandet profil med erfaring fra plejeområdet, har vi også muligheden for at sende dig ud i ældresektoren. Her vil du samarbejde tværfagligt med de ansatte på bosteder eller plejehjem – i høj grad social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker og andet plejepersonale.

Det vil blandt andet være din opgave at hjælpe borgerne med at fastholde deres funktionsniveau, ligesom du skal bruge din erfaring til at varetage forflytninger og lettere plejeopgaver.

Få frihed og byg et stærkere netværk

At være vikar hos SundVikar betyder, at du har muligheden for selv at bestemme, hvornår og hvor du vil arbejde. Det gør det til en oplagt mulighed for dig, uanset hvor du står i livet, og hvilke professionelle behov du måtte have.

Efter at have arbejdet med mennesker i mange år har vi lært, at alle er forskellige. Derfor ved vi også, at der ikke er én måde at være fysioterapeut på, ligesom karrieredrømmene varierer fra person til person. Man kan vælge at gå mange forskellige veje, når først studiet er afsluttet.

Hos SundVikar kommer du rundt blandt kunder, borgere og andre vikarer, så det er samtidig en enestående mulighed for at skabe og udvide dit eget netværk, som du kan gøre brug af videre i livet.

Du får adgang til vores SundVikar-app, hvorfra du selv kan booke dig ind på de vagter, som du godt kunne tænke dig. Vi kan også finde på at kontakte dig, hvis vi finder opgaver, der passer perfekt til dig og din profil.