Faste vikarer søges til borger på bostedet Hadruplund i Odder

28. juni 2024

Har du erfaring med udadreagerende borgere? Kan du skære igennem fysisk og tage fat, når det gælder? Så er det måske dig, vi leder efter?

På vegne af vores kunde Hadruplund søger SundVikar erfarne og robuste vikarer til jobbet som fast vagt. Du vil få en vigtig rolle i at passe en 33-årig borger.

Se, hvordan du ansøger nederst på siden.

Om jobbet og din hverdag

Du bliver tilknyttet som vikar hos SundVikar og vil tage faste vagter på bostedet Hadruplund. Her kommer du til at passe en udadreagerende mand, som skal have hjælp til alt.

Din primære opgave består i at observere borgeren, som kan reagere pludseligt, når han bliver utryg. Det er derfor vigtigt, at du har erfaringen i orden, er robust og kan kofliktnedtrappe.

Du skal kunne skabe tryghed og træde til, når der er behov for det.

På vagterne vil du udføre følgende opgaver:

  • Overvågning og støtte til borgeren
  • Konflikthåndtering
  • Personlig pleje

Arbejdstid

Vi søger vikarer til forskellige vagtlag på på Hadruplund. Vagtlagene hedder 7.00-21.00 eller 21.00-7.00. Skriv venligst i din ansøgning, hvilket tidsrum du er interesseret i.

Du er på vagt alle ugens dage frem til den 31. august (med mulighed for forlængelse).

Der er altid dobbeltdækning på, så du vil hele tiden være på vagt med én anden kollega. Sammen støtter og aflaster I hinanden og fordeler opgaverne imellem jer.

Kvalifikationer

  • Erfaring med udadreagerende borgere er et ufravigeligt krav
  • Din uddannelse og baggrund er knap så vigtig, så længe du har erfaring med udadreagerende borgere og de forskellige opgaver
  • Du skal være robust, tålmodig og besidde gode kommunikationsevner

For at komme i betragtning til stillingen skal du kunne fremvise en blank straffeattest.

Om Hadruplund

Vagterne finder sted på det skønne bosted Hadruplund, der ligger i Odder Kommune. Bostedet er placeret i naturskønne omgivelser og er et helhedstilbud med speciale i udviklingshæmmede børn og voksne med betydeligt og varigt nedsat funktionsevne.

Hadruplund modtager bl.a. beboere uden ekspressivt sprog og med brug for støtte til helt basale funktioner som spisning og personlig hygiejne. Andre beboere har en højere funktionsevne, men med adfærdsmæssige og/eller psykiatriske problemstillinger, som kræver kontinuerlig støtte og behandling.

Læs mere om Hadruplund

Information og ansøgning

Første arbejdsdag vil være hurtigst muligt. Nærmere vil blive aftalt, inden du tiltræder.

Send din ansøgning og CV til hr@sundvikar.dk – skriv “Odder” i emnefeltet. Deadline er hurtigst muligt.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke for længe med at sende din ansøgning.

Ønsker du at blive klogere på stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringskonsulent i SundVikar Ina Jasper. Hun kan kontaktes på telefon 31 34 19 88.


SundVikar er en landsdækkende, anerkendt leverandør af vikarydelser til pleje- og omsorgssektoren. Vi sætter en ære i at levere kompetente og dedikerede medarbejdere, der gør en forskel i hverdagen.

Del på: