Flyvervikar til Storkøbehavn (dagvagter)

14. november 2022

Vi leder efter en dygtig social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent, som skal blive en del af vores flyverteam og tage vagter i Storkøbenhavn. Er det noget for dig?

Som flyvervikar skal du kunne rykke ud ved kort varsel, hvis der er behov for en erfaren vikar. Det kan for eksempel være i forbindelse med sygdom. Vagterne vil være i Storkøbenhavn og kan både være på plejehjem og i hjemmeplejen. For at kunne varetage rollen er det derfor et krav, at du har prøvet at arbejde begge steder.

Det er dig, vi ringer til, og vi regner med dig. Du vil blive ringet op mellem klokken 6 og 8 om morgenen, hvis der er behov for din hjælp. Så det er vigtigt, at vi kan få fat i dig. Er du interesseret i at blive flyvervikar, er det derfor vigtigt, at du er fleksibel, omstillingsparat og entusiatisk.

”At være flyvervikar er både spændende og udfordrende. Ikke to dage er ens! Og så er det dejligt at blive vækket af gode kollegaer hos SundVikar, som altid klæder dig på til arbejdet.” – Ergül, akutvikar hos SundVikar. 

Som flyvervikar belønner vi dig for din fleksibilitet

Når du er flyvervikar, vil der ofte være tale om køreruter, men der kan også være tidspunkter, hvor du skal bevæge dig rundt på cykel. Vagterne kan ligge i det indre København, såsom Nørrebro og Østerbro, så det er steder, du skal have lyst til at arbejde.

Det er et krav, at du tager minimum 6 vagter om måneden. Som flyvervikar udfylder du en stor og vigtig rolle for SundVikar, og vi værdsætter virkelig den enorme indsats. Derfor belønner vi dig også med en høj løn, ligesom du modtager et fast beløb for hver vagt – også selvom du ikke bliver kaldt ud. På den måde er du garanteret en indkomst, uanset hvad der sker.

Fordelen ved at være flyvervikar er den store frihed. Du forpligter dig til at tage et bestemt antal vagter om måneden, men nyder samtidig godt af muligheden for at bestemme dit øvrige arbejdsliv. Udover at være en del af vores flyverteam, er du også traditionel vikar hos SundVikar. Det betyder, at du nyder godt af alle de samme fordele som vores andre vikarer. Her vil vi altid gerne hjælpe dig med at finde spændende arbejde, der passer til dig og dine behov.

Vil du være flyvervikar?

Lyder rollen som flyvervikar som noget for dig, skal du skynde dig at kontakte os. Vores dygtige rekrutteringskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig. De kan både besvare eventuelle spørgsmål og sætte dig i gang med arbejdet.

Tag fat i os i dag. Ring til 50 20 30 40 og tryk 3, eller send en mail til job@sundvikar.dk.

Du kan også ansøge gennem nedenstående knap.

Bliv flyvervikar

Del på:

Skal jeg hjælpe?

Ina Jasper