Fysioterapeuter og Ergoterapeuter til vagter i Odense

18. september 2023

Bliver du motiveret af arbejdet med borgere, og vil du spille en nøglerolle i deres genoptræning? Emmer du af fleksibilitet og lysten til at løse opgaver, du kender? Så skal du tage vagter i Odense for SundVikar!

Vi søger fleksible og erfarne fysioterapeuter og ergoterapeuter til vagter hos Åsumgruppen i Odense.

De har brug for dig allerede i dag, så skynd dig at sende din ansøgning med det samme! Der er tale om dagvagter mandag til fredag. Arbejdstiden kan være i tidsrummet kl. 7-15, 8-16 eller lignende.

Om vagterne

Åsumgruppen er en hjemmeplejegruppe i Odense med fokus på neurologiske borgere. Borgerne kan være blevet ramt en blodprop i hjernen i eller andre ting, der nu gør, at de har brug for hjælp. Det er her, du kommer ind i billedet!

De opgaver, du løser på vagterne, afhænger naturligvis af, om du er fysioterapeut eller ergoterapeut, men du kommer til at bruge din uddannelse aktivt i dine besøg hos borgerne.

Vagterne indeholder IKKE helhedspleje, men du træder til og hjælper med genoptræningsopgaver.

Det er et krav, at du har erfaring med dokumentationssystemet Nexus.

Vi tilbyder

  • Meningsfuldt arbejde
  • En spændende hverdag
  • Gode kollegaer
  • Fleksibilitet og frihed som vikar
  • God løn og ordentlige vilkår

Ansøgning

Er vagterne i Odense lige noget for dig, skal du udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Det gør du via knappen herunder, og det tager blot 5 minutter. Når vi har modtaget din ansøgning, bliver du inviteret til en telefonisk samtale hurtigst muligt, hvor vi kan lære hinanden at kende.

Hvis du vil vide mere om vagterne hos Åsumgruppen, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på 50 20 30 40.

Der er som nævnt behov for din hjælp allerede i dag, så vær hurtig til at sende din ansøgning.

Søg som vikar

Del på: