Social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter til Bornholm

4. maj 2023

Er du social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedhjælper? Længes du efter mere selvbestemmelse i dit arbejdsliv?

SundVikar er førsteleverandør af vikarydelser på hele Danmarks klippeø, Bornholm. Det betyder, at vi har et stort udvalgt er vagter, som du kan få glæde af som vikar hos os. Læs med her, og bliv klogere på dine muligheder og fordele.

Vi søger social- og sundhedsassistenter (SSA) og social- og sundhedshjælpere (SSH) til Bornholm. Vi har attraktive og spændende vagter til dig, der har lyst til at arbejde på plejehjem og/eller i hjemmepleje. Vi tilbyder begge muligheder for kunne hjælpe bedst muligt og for at kunne tilbyde dig et større udvalg som vikar.

Frihed og fleksibilitet

Som uddannet SSA eller SSH, der tager vagter på Bornholm, vil du bidrage med din erfaring og dit brede udvalg af kompetencer. Du kan tage vagter på plejehjem eller hjemmeplejen afhængig af, hvad du selv ønsker og har af kendskab.

Du bestemmer helt selv i hvilket omfang, du vil arbejde. Det kan være, du har et fuldtidsjob og gerne vil supplere? Måske er du i starten eller slutningen af din karriere? Uanset hvilken situation, du står i, så er vikarvagter på Bornholm noget for dig – og du har masser af muligheder.

Vi tilbyder:

  • Vagter på plejehjem og i hjemmeplejen
  • Stor frihed og fleksibilitet
  • God løn
  • Feriepenge og pension

Sådan bliver du vikar på Bornholm

Det er nemt at blive vikar hos SundVikar. Som sundhedsfaglig profil forstår vi din situation og anerkender det ønske, der ofte kan være om at komme hurtigt i gang. Så dét kan du hos os.

Når du søger som vikar, kan du oftest komme i gang med at tage vagter indenfor et par dage. Du sender din ansøgning til os her på hjemmeside og deltager efterfølgende i en samtale. Kort herefter vil du som regel have adgang til at booke din første vagt.

Skal du tage vagter på Bornholm, er der dog et par ekstra administrative skridt, som gør, at der går lidt længere tid, før du kan tage din første vagt. Det skyldes, at du skal tildeles en række adgange af Bornholms Kommune, før du kan løse alle dine opgaver. Du skal også både modtage et fysisk nøglekort, som du skal bruge til at komme ind hos borgerne.

Men du skal ikke gøre noget – vi klarer det hele. Vi sørger for kontakten til Bornholms kommune, og sikrer os, at alt det praktiske er i orden. Vi bestræber os selvfølgelig på at være så effektive som muligt, så du ikke oplever unødig forsinkelse i din ansættelse.

Du modtager i besked i E-boks, når der er styr på alt det praktiske, og du kan begynde at tage vagter. På dét tidspunkt er du meget velkommen til at ringe til os, og så vil vi meget gerne booke dine første vagter sammen med dig.

Ansøg her

Del på:

Skal jeg hjælpe?

Annette Kruse