Social- og sundhedsassistenter til Hvidovre, Rødovre og Albertslund

6. januar 2023

Er du uddannet social- og sundhedsassistent på udkig efter en spændende og fleksibel arbejdsmulighed? Vil du arbejde med attraktive vagter i hjemmeplejen på Vestegnen?

Så har vi muligvis det helt rigtige for dig. Vi søger lige nu engagerede social- og sundhedsassistenter til Hvidovre, Rødovre og Albertslund.

Det kan være, du leder efter et alternativ til den traditionelle fastansættelse og gerne vil se lidt forskelligt – eller måske du blot vil supplere med dit faste arbejde.

Om jobbet

Når du tager vagter i Hvidovre, Rødovre og Albertslund er det en behagelig oplevelse, og der er luftige køreplaner, som giver dig plads og ro til at trække vejret.

Som social- og sundhedsassistent beskæftiger du dig med opgaver, du har erfaring med og som matcher dine kvalifikationer og baggrund. Det kan f.eks. være medicindosering, sår-, kateter- og stomipleje, rikke samt insulingivning.

Hos SundVikar er du din egen chef, og du tager 100% ejerskab over dit eget arbejdsliv. Vi har ingen krav til, hvor mange vagter du skal tage – det bestemmer du selv. 

Om dig

For at sikre os, at du har de rigtige forudsætninger for at løse opgaverne, skal du være uddannet social- og sundhedsassistent.

Derudover ser vi gerne, at du er:

  • Omsorgsfuld
  • Fleksibel
  • Omstillingsparat
  • Servicemindet
  • Energisk og har gåpåmod

Om SundVikar

SundVikar er et af landets førende vikarbureauer på sundhedsområdet. Med over 4.000 aktive vikarer gør vi hver dag en stor forskel hos borgerne, og det er her, DU forhåbentlig kommer ind i billedet.

Vi har både offentlige og private kunder, og vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Interesseret eller lyst til at vide mere?

Er vagter i Hvidovre, Rødovre eller Albertslund noget for dig, vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig. Den kan du nemt og hurtigt sende til os via knappen nedenfor.

Ansøg her

Har du spørgsmål til stillingen, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vores dygtige og søde rekrutteringskonsulenter sidder klar til at hjælpe dig. Giv dem et kald på tlf. 50 20 30 40 og tryk 3, eller send en mail til job@sundvikar.dk.

Del på: