Sygeplejersker og social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter til Hørsholm

15. november 2022

Er du uddannet sygeplejerske, social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent? Er du på udkig efter en fleksibel og attraktiv arbejdsmulighed til enten at supplere med dit faste arbejde eller måske køre fuldtid? Så er det lige dig, vi mangler!

Hos SundVikar har vi overtaget rollen som førsteleverandør af vikarydelser til Hørsholm Kommune. Det betyder, at vi har et stort ansvar overfor vores kunder og mange vagter, der skal besættes – hovedsageligt på plejehjem og i hjemmeplejen.

Det er her, du forhåbentlig kommer ind i billedet, da vi leder efter faglærte profiler, der er interesserede i vikarvagter i Hørsholm og omegn. Du skal være sygeplejerske, social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent.

Planlæg dit eget arbejdsliv

Der er mange fordele ved at køre som vikar hos os. Du optjener både feriepenge og pension, og så får du en attraktiv og konkurrencedygtig løn, som varierer alt efter, om du tager dag- eller aftenvagter og arbejder i hverdage, weekender eller helligdage.

Vi vægter frihed og fleksibilitet højt, så du har altid mulighed for at planlægge, hvor og hvornår du vil arbejde. Du får adgang til vores brugervenlige app til din telefon, hvorfra du helt selv kan bestemme, hvilke vagter du vil have.

Hvem er SundVikar?

SundVikar er en privat virksomhed beliggende i Birkerød. Vi tilbyder vikarydelser indenfor sundheds- og ældresektoren, hvor vores vikarer primært er beskæftiget med vagter i hjemmeplejen og på plejehjem i Hovedstadsområdet, på Sjælland og Fyn.

Skal du med på holdet?

Vagter har vi nok af, og de skal besættes hurtigst muligt. Så bor du i Hørsholm Kommune, eller kan du tage vagter i området, så har du rigeligt med muligheder hos os. Du kan søge som vikar gennem nedenstående link – det er nemt og hurtigt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 50 20 30 40 og trykke 3. Så sidder vi klar til hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøg her

Del på:

Skal jeg hjælpe?

Lene Kamp