SundVikar søger SOSU’er og sygeplejersker til vagter i Nyborg

12. oktober 2023

Vi søger sygeplejersker, hjælpere og assistenter til attraktive plejehjemsvagter i Nyborg. Her gør du en forskel, tjener en god løn – og løser opgaver inden for din egen faglighed. Lyder det som noget for dig? Så skal du søge som vikar hos SundVikar.

SundVikar har en velfungerende aftale med Nyborg Kommune, som gør brug af vores mange dygtige vikarer. Derfor søger vi flere nye profiler på tværs af faggrupper til vagter i Nyborg.

Det kan du glæde dig til

Et arbejdsliv med stor frihed og fleksibilitet, hvor du er din egen chef. Du bestemmer nemlig selv, hvor meget du vil arbejde. Med hjælp fra din SundVikar-app, som du henter til din smartphone, kan du selv byde ind på vagter, sætte dig til rådighed i din kalender og meget mere.

Og hvor kan du så arbejde? Vi får løbende vagter ind på Strandhøjen Friplejehjem i Nyborg, som bruger vikarer i flere faggrupper – i alle vagtlag. Vi arbejder også hele tiden på at skaffe flere vagter i området, så du får endnu mere at vælge imellem.

Det skal du lave

De opgaver, du løser på vagten, afhænger af din uddannelse. Som SSH kan det være personlig pleje og praktisk hjælp mv., mens du som SSA eller sygeplejerske løser typiske sygeplejefaglige opgaver.

“At være vikar hos SundVikar betyder frihed. Jeg kan tage vagter, når jeg kan, vil og har overskuddet til det. Det er vigtigt, når man går op i det, man laver og gerne vil gøre en forskel.”

– Jacob, vikar i SundVikar

Vi tilbyder

  • Vagter til SSH’er og SSA’er
  • Vagter til sygeplejersker
  • En afvekslende hverdag
  • God løn i overensstemmelse med overenskomsten
  • Pension og feriepenge
  • Eksklusive rabatter og tilbud

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Vagterne kommer ind løbende, så vi har brug for din hjælp allerede i dag.

Du skal udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Det tager fem minutter, og vi kontakter dig med det samme, når vi har gennemgået din ansøgning.

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 tryk 4 eller på mailen job@sundvikar.dk.

Søg som vikar


SundVikar er et af Danmarks førende sundhedsfaglige vikarbureauer. Vi tilknytter vikarer fra en bred vifte af faggrupper; fra SOSU’er, sygeplejersker, plejemedhjælpere og flere andre. Med mere en 4.000 aktive vikarer gør vi hver dag en forskel hos vores kunder landet over – i hjemmeplejen, på plejehjem, bosteder mv.

Vi er ambitiøse, passionerede og ordentlige, hvilket skinner igennem alt, vi gør. Vi brænder for at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne.

Del på: