Sundhedsfaglige vikarer til Ærø søges

6. december 2022

Har du en sundhedsfaglig baggrund og kan arbejde på Ærø, så har vi den helt perfekte mulighed for dig hos SundVikar.

Her kan du tjene lidt ekstra, så der måske er mere rum til julegaverne, fødselsdagsgaverne eller måske en miniferie med kæresten, en god ven eller lignende?

En god mulighed

Vi har rigtig mange vagter til vores vikarer på Ærø, som er en af vores rigtig gode samarbejdspartnere. Vi har et stort udvalgt af både spændende og udfordrende vagter, som du kan nyde godt at – når det passer dig og i det omfang, der stemmer overens med dine ønsker og behov.

Vagterne er både i hjemmeplejen og på plejehjem, hvor de har brug for profiler med den rigtige erfaring

Vi har vagter til:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Plejemedhjælpere
  • Sundhedsfaglige studerende
  • Sygeplejestuderende

Det kan du forvente af os

Som vikar modtager du en høj løn, som du kan vælge at få udbetalt ugentligt eller hver 14. dag. Du er sikret løn og vilkår i overenstemmelse med den gældende overenskomst – og så optjener du både feriepenge og pension.

Alle vikarer i SundVikar har adgang til en lang række attraktive rabatter og tilbud fra et væld af forskellige brands. Læs mere ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi tilbyder personlig og nærværende service. Når du bliver vikar hos SundVikar, kommer du med på et hold, hvor du altid har hjælpen lige ved hånden. Vi har lave svartider på telefon, mail og sociale medier, så der er altid hjælp at hente fra vores professionelle medarbejdere.

SundVikars telefoner er åbne alle årets dage i tidsrummet 6-24, hvor vores bookingkonsulenter sidder klar til at assistere dig. De kender vores vikarer og deres situation, så du kan altid tage fat i dem.

Vikarfordele

Om SundVikar

SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper indenfor sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav, og vores dygtige medarbejdere gør hver dag en kæmpe forskel hos borgerne.

Søg som vikar

Lyder vagter på Ærø som lige noget for dig? Kan du se dig selv løse spændende udfordringer indenfor et område, du kender? Så skynd dig at sende din ansøgning til os i dag gennem nedenstående knap.

Har du yderligere spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi meget gerne fortælle mere. Ring til vores HR- og rekrutteringsafdeling på 50 20 30 40 og tryk 3, eller send en mail til job@sundvikar.dk.

Ansøg nu

Del på:

Skal jeg hjælpe?

Tine Jørgensen