Sygeplejersker til Holbæk og Næstved

6. december 2022

Er du uddannet sygeplejerske? Vil du tage vagter i Holbæk eller Næstved - eller måske begge dele? Så læs med her!

Kan du nikke ja til ovenstående, så har du nu muligheden for at gøre en enorm forskel dér, hvor der er brug for det. Som Sygeplejerske og vikar hos SundVikar kan du nu tage ud på spændende vagter i både Holbæk og Næstved, hvor vi har masser af arbejde.

I Holbæk vil du hovedsageligt kunne tage vagter på plejehjem, mens Næstved byder på spændende muligheder i hjemmeplejen. Du har alle muligheder for at finde noget, der passer til dig og dine ønsker og behov.

Vores forventninger til dig

Der er behov for profiler med dine kompetencer og din erfaring. Når du er på vagt som sygeplejerske, beskæftiger du dig derfor også med sygeplejerskeopgaver. I din dagligdag kan du komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • IV-behandling
 • Posedialyse
 • Parenteral ernæring
 • Tracheostomipleje
 • Osv.

Vi forventer, at du er:

 • Uddannet sygeplejerske
 • Robust og beslutsom
 • Omsorgsfuld og ansvarsfuld
 • Respektfuld overfor borgere, kollegaer – og andre vikarer
 • I stand til at arbejde selvstændigt og er tryg ved at træffe egne beslutninger
 • Fleksibel, omstillingsparat og besidder gode samarbejdsevner

Det kan du forvente af os

Som vikar modtager du en høj løn, som du kan vælge at få udbetalt ugentligt eller hver 14. dag. Du er sikret løn og vilkår i overenstemmelse med den gældende overenskomst – og så optjener du både feriepenge og pension.

Alle vikarer i SundVikar har adgang til en lang række attraktive rabatter og tilbud fra et væld af forskellige brands. Læs mere ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi tilbyder personlig og nærværende service. Når du bliver vikar hos SundVikar, kommer du med på et hold, hvor du altid har hjælpen lige ved hånden. Vi har lave svartider på telefon, mail og sociale medier, så der er altid hjælp at hente fra vores professionelle medarbejdere.

SundVikars telefoner er åbne alle årets dage i tidsrummet 6-24, hvor vores bookingkonsulenter sidder klar til at assistere dig. De kender vores vikarer og deres situation, så du kan altid tage fat i dem.

Vikarfordele

Om SundVikar

SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper indenfor sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav, og vores dygtige medarbejdere gør hver dag en kæmpe forskel hos borgerne.

Søg som vikar

Lyder vagter i Holbæk og/eller Næstved som lige noget for dig? Kan du se dig selv løse spændende udfordringer indenfor et område, du kender? Så skynd dig at sende din ansøgning til os i dag gennem nedenstående knap.

Har du yderligere spørgsmål, er du også altid meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi meget gerne fortælle mere. Ring til vores HR- og rekrutteringsafdeling på 50 20 30 40 og tryk 3, eller send en mail til job@sundvikar.dk.

Ansøg nu

Del på: