Sygeplejersker til Odense

14. marts 2023

I SundVikar har vi en aftale med Odense Kommune. Vil du gerne tjene lidt ekstra - og selv bestemme dine arbejdstimer - så er det bare med at læse med her!

Vi har spændende og eftertragtede vagter til sygeplejersker i Odense Kommune. Vagterne spænder bredt og finder både sted på plejecentre og i hjemmeplejen, så du kan helt sikkert finde noget, der passer til dine ønsker og præferencer.

Som vikar hos SundVikar bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du vil arbejde, og vi kan sætte dig i gang med arbejdet inden for 24 timer. Så savner du mere fleksibilitet i hverdagen, vil du tjene en god løn og have mere selvbestemmelse over dit eget arbejdsliv, så skal du vælge SundVikar.

Dit behov kommer i første række

Vores vikarer kommer med vidt forskellige baggrunde og bevæggrunde til at vælge at tage vagter som vikar. Fælles for dem er dog ønsket om en større frihed i arbejdslivet og muligheden for at blive sin egen chef. Mange vikarer bruger os til at supplere med deres faste arbejde, mens andre blot tager vagter engang imellem for hyggens skyld. Vi har også dem, der arbejder fuldtid hos os, fordi det er det helt rigtige for dem.

Uanset hvilken situation, du står i, eller hvilke behov du har, så er SundVikar det rigtige sted for dig. Dine behov kommer nemlig i første række, og vi gør alt for at kunne imødekomme dem på bedste vis.

Vi tilbyder dig tryghed og gode fordele

Når du tager vagter som sygeplejerskevikar gør du en forskel dér, hvor der er brug for det. Du beskæftiger dig med opgaver, du kender, og du kan bruge din faglighed ved hver eneste vagt.

Vi tilbyder følgende:

  • Vagter på plejecentre og hjemmepleje – i et attraktivt område af landet
  • Frihed og fleksibilitet
  • God løn i overensstemmelse med gældende overenskomst
  • Pension og feriepenge
  • Gode medarbejderfordele

Med en effektiv og skræddersyet rekrutteringsproces sikrer vi, at du får den den bedst mulige start. Som noget af det første fastlægger vi dine kompetencer og ønsker, så vi bedst muligt kan matche dig med de rigtige vagter. Vi bevarer desuden kontakten, efter du har startet arbejdet, så vi

Kom med på holdet i dag

Vi er hele tiden på udkig efter dygtige profiler til vores i forvejen store og erfarne vikarkorps. Skal du med på holdet?

Send os din ansøgning allerede i dag, og så kan vi sætte dig i gang hurtigst muligt. Har du spørgsmål til vagterne i Odense, er det meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling. Ring til 50 20 30 40 og tryk 4 mandag-fredag 8-16, eller send en mail til job@sundvikar.dk.

Ansøg nu

Del på: