Sygeplejersker til vagter på Hospice Søndergaard i Ballerup

5. september 2023

Er du uddannet sygeplejerske med hospitalserfaring? Kunne du tænke dig at yde pleje og omsorg for mennesker i den sidste del af livet samt empati for deres pårørende? Så har vi den helt rigtige mulighed for dig!

Hos SundVikar har vi en aftale med OK-fondens enhed Hospice Søndergaard, der ligger ved Ballerup. Derfor skal vi bruge dig, der er sygeplejerske, og som har lyst til at tage vagter på et veldrevet hospice, hvor du gør en kæmpe forskel for beboerne og deres pårørende.

Vi tilbyder både dag-, aften- og nattevagter.

Om arbejdet

På Hospice Søndergaard tager du vagter i selve huset og træder til som en del af det daglige vagtrul. Du bidrager med din faglighed og løser grundlæggende og komplekse sygeplejefaglige opgaver, bl.a. men henblik på symptomlindring via subcutan nål. Står denne opgave ikke knivskarpt i hukommelsen, vil der være mulighed for oplæring.

Din medmenneskelighed og empati er desuden lige så vigtig som din faglige formåen. Du deltager nemlig aktivt i de svære samtaler med beboere og deres pårørende om livet og døden. Du lytter og bidrager med din tilstedeværelse og ro.

Om dig

Vi forventer, at du:

  • er uddannet sygeplejerske med erfaring fra hospital.
  • kan udvise empati og tage del i de svære samtaler.
  • har kendskab til dokumentationsprogrammer. Hospice Søndergaard bruger deres eget system, som du nemt lærer.
  • vil indgå i en dagligdag med fokus på samarbejde, hvor du tage ansvar sammen med de øvrige ansatte.

Vi tilbyder

  • Meningsfuldt arbejde
  • En spændende hverdag
  • Gode kollegaer
  • Fleksibilitet og frihed som vikar – tag vagter, når du vil
  • God løn og ordentlige vilkår

Som vikar hos os får du adgang til alle vores sygeplejerskevagter, hvor du matcher. Så du er selvfølgelig ikke begrænset til kun at kunne tage vagter på Hospice Søndergaard.

 Om Hospice Søndergaard

Hospice Søndergaard er en del af OK-fonden og så dagens lys tilbage i 2010. I dag har de plads til 16 beboere i egne boliger, og stedet har 40 ansatte.

De arbejder efter de principper og holdninger, der ligger til grund for den lindrende pleje og behandling af livstruende syge og deres pårørende.

Ansøgning

Er vagterne lige noget for dig, skal du udfylde ansøgningsformularen her på vores hjemmeside. Det gør du via knappen herunder, og det tager blot 5 minutter. Når vi har modtaget din ansøgning, bliver du inviteret til en telefonisk samtale, hvor vi kan lære hinanden at kende.

Hvis du vil vide mere om vagterne på Hospice Søndergaard, er du meget velkommen til at kontakte Mia Foldager Schougaard, der er HR- og rekrutteringskonsulent i SundVikar. Hun kan fanges på tlf. 31 20 89 14.

Søg som vikar

Del på: