Vagter i Lejre og Hvalsø til SSH’er og plejemedhjælpere

6. januar 2023

Lyst til at arbejde i Lejre eller Hvalsø? Er du uddannet social- og sundhedshjælper eller ufaglært med erfaring fra plejeområdet? Så har vi brug for din hjælp i SundVikar.

Vi leverer vikarer til en lang række kunder i de to kommuner og kan derfor tilbyde dig et bredt udvalg af spændende og udfordrende vagter – lige netop i det omfang og den mængde, du har behov for. Vi vægter frihed og fleksibilitet højt, så du har altid mulighed for at planlægge dit arbejde.

SundVikar er derfor det oplagte valg, uanset om du er på udkig efter at supplere med dit faste arbejde, gerne vil køre fuldtid eller blot vil tage vagter en gang imellem.

Hvorfor vælge SundVikar?

Som social- og sundhedshjælper eller plejemedhjælper løser du traditionelle opgaver, som du kender indenfor pleje og rengøring. Det kan være personlig hygiejne, udlevering af medicin og forberedelse af måltider.

Når du kører som vikar hos os, får du adgang til vores SundVikar-app. Den er både nem og hurtig at bruge og bliver dit primære redskab, som du benytter til at booke dig ind på vagter, hvor og hvornår du vil.

Du bliver selvfølgelig også sat i kontakt med vores dygtige medarbejdere, som altid står rådighed, hvis du har brug for hjælp eller skal klædes på op til en vagt.

Du får en attraktiv og konkurrencedygtig løn, som varierer alt efter, om du tager dag- eller aftenvagter og arbejder i hverdage, weekender eller helligdage.

Som vikar optjener du både feriepenge og pension. Og du får glæde af en masse fordele og gode tilbud, som du kan bruge selv eller sammen med nogle, du holder af.

Dine fordele

Interesseret eller lyst til at vide mere?

Vagter har vi nok af, og de skal besættes hurtigst muligt. Så bor du i Lejre eller Hvalsø, eller kan du tage vagter i områderne, så har du rigeligt med muligheder hos SundVikar. Søg som vikar i dag – det tager blot 5 minutter.

Ansøg her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 50 20 30 40 og trykke 3. Så sidder vi klar til hjælpe. Du kan også sende en mail til job@sundvikar.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på: