Vikarer i alle faggrupper til vagter i Lyngby-Taarbæk

6. januar 2023

Vil du være en del af et professionelt og sundhedsfagligt vikarbureau, der tilbyder spændende vagter i hjemmeplejen og på plejehjem? Kan du se dig selv køre som vikar som supplement til dit faste arbejde, som fuldtid eller et sted midt imellem?

Hos SundVikar tilbyder vi forskellige vagter i Lyngby-Taarbæk. Så bor du i området, eller kan du tage vagter dér, er det lige dig, vi leder efter!

Vi søger vikarer i alle faggrupper:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Plejemedhjælpere
  • Sygeplejestuderende (og sundhedsfaglige studerende)

”Som vikar hos SundVikar er du herre i eget hus. Jeg bestemmer selv, hvor og hvornår jeg vil arbejde, og det giver mig en enorm frihed til at kunne nå alt det, jeg ellers skal i dagligdagen.”
– Anne, vikar hos SundVikar

Sådan er du vikar hos os

Dine primære arbejdsopgaver ligger ude hos vores mange gode kunder i kommunen – i høj grad i hjemmeplejen men også på plejehjem. Her bidrager du med din høje faglighed og stærke kompetencer ude blandt borgerne.

De konkrete opgaver, du skal udføre, afhænger af din baggrund og erfaring. Din arbejdsdag ser altså forskellig ud afhængig af, om du tager vagter som sygeplejerske, SSH, SSA, plejemedhjælper osv.

Sygeplejersken og SSA’en beskæftiger sig med medicin, sårpleje og lignende, mens de øvrige faggrupper har et større fokus på andre opgaver såsom personlig hygiejne og anden praktisk hjælp til borgeren.

Det tilbyder vi

Vikarerne betyder alt hos os i SundVikar. Vi tager hånd om dig fra dag ét, og din trivsel og arbejdsglæde vil altid være førsteprioritet. Vi har ingen krav til, hvor mange vagter du skal tage – det bestemmer du helt selv. Det er derfor en unik mulighed for dig, uanset hvilke behov du har.

Vi udbetaler løn hver uge eller hver 14. dag, ligesom du optjener både feriepenge og pension. Alle vores vikarer har også adgang til gratis online kurser, som du kan bruge som kompetenceløft.

Med adgang til vores SundVikar-app kan du nemt planlægge dit arbejde via din telefon. Herfra kan du selv booke dine ønskede vagter, se din kalender og finde de mest relevante informationer. Og har du brug for yderligere hjælp eller nogen at tale med, så er vores telefoner naturligvis åbne alle årets dage.

Kom med på holdet

Vi har gjort dig nemt for dig at blive vikar hos os. Klik på knappen nedenfor, og udfyld vores ansøgningsskema. Når vi har modtaget din ansøgning, inviterer vi dig til en telefonisk samtale, og så vil du kort efter kunne tage din første vagt.

Ansøg her

Er du nysgerrig eller har spørgsmål? Du er meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 og tryk 3 – du kan også sende en mail til job@sundvikar.dk.

Del på: