Vikarer til Næstved søges

14. november 2022

Brænder du for pleje og omsorg? Er du uddannet sygeplejerske, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent – eller på anden vis erfaren inden for plejeområdet? Vil du arbejde i Næstved? Så er det lige dig, vi mangler!

Hos SundVikar har vi rigtig mange vikarvagter i Næstved både på plejehjem og i hjemmeplejen. Det er et område, hvor du virkelig har mulighed for at hjælpe og bidrage med din stærke faglighed og dit store omsorgsgen.

Vi har vagter til følgende faggrupper:

  • Sygeplejersker
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Social- og sundhedshjælpere
  • Plejemedhjælpere

Planlæg dit eget arbejdsliv

Der er mange fordele ved at køre som vikar hos os. Du optjener både feriepenge og pension, og så får du en attraktiv og konkurrencedygtig løn, som varierer alt efter, om du tager dag- eller aftenvagter og arbejder i hverdage, weekender eller helligdage.

Vi vægter frihed og fleksibilitet højt, så du har altid mulighed for at planlægge, hvor og hvornår du vil arbejde. Du får adgang til vores brugervenlige app til din telefon, hvorfra du helt selv kan bestemme, hvilke vagter du vil have.

Hvem er SundVikar A/S?

SundVikar A/S er en privat virksomhed beliggende i Birkerød. Vi tilbyder vikarydelser inden for sundheds- og ældresektoren, hvor vores vikarer primært er beskæftiget med vagter i hjemmeplejen og på plejehjem i Hovedstadsområdet, på Sjælland og Fyn – og Bornholm.

Skal du med på holdet?

Vagter har vi nok af, og de skal besættes hurtigst muligt. Så bor du i eller omkring Næstved, eller kan du tage vagter i området, så har du rigeligt med muligheder hos os. Du kan søge som vikar via nedenstående knap – det er nemt og hurtigt.

Ansøg her

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til vores meget imødekommende rekrutteringsafdeling på 50 20 30 40 og trykke 3. Så sidder vi klar til hjælpe.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Del på:

Skal jeg hjælpe?

Christina Hoffensetz