HR- og rekrutteringskonsulent med sundhedsfaglig baggrund

Ønsker du en attraktiv HR-stilling? Er du god til menneskelig kontakt og kan smile gennem telefonen? Så har vi den helt rigtige mulighed for dig i SundVikar.

Du skal – sammen med dine kollegaer i vores HR- og kommunikationsafdeling – være ansvarlig for at rekruttere nye vikarer til sundhedssektoren.

Som HR- og rekrutteringskonsulent er jeg med til at sikre kvaliteten af vores vikarer ved hjælp af min
faglige viden. Jeg bruger min erfaring hver eneste dag.”

– Sophie, HR- og rekrutteringskonsulent

Hvad skal du lave?

Din arbejdstid vil som udgangspunkt være fra 8-16 mandag til fredag, hvor du vil løse en bred vifte af HR-relaterede opgaver. Det kan være at ”screene” nye ansøgninger fra potentielle kandidater til vores vikarkorps, besvare mails og gennemføre samtaler med kandidater, som ønsker at blive tilknyttet SundVikar.

Tilknytningssamtalerne foregår primært fysisk men også telefonisk. Du skal spørge ind til konkrete sundhedsfaglige kompetencer og klæde kandidaten på til livet som vikar, og det er hér din sundhedsfaglige uddannelse og erfaring kommer i spil. Samtalerne involverer bl.a. også at give en introduktion til brugen af vores app samt at finde de første potentielle vagter sammen med vikaren.

Derudover vil du skulle håndtere initiativer, der markedsfører os som et attraktivt vikarbureau. Det indebærer at besøge SOSU-skoler, lave konkurrencer, stå for sociale medier som Instagram og Facebook, sørge for sociale og faglige events for vikarer. Det kan også være at planlægge, koordinere og gennemføre fysiske og digitale kurser i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter dig, der ikke er bleg for at tale i telefon og trives godt med mange bolde i luften samt rutineprægede opgaver. Derudover ser vi helst, at du har en baggrund som sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og gerne med erfaring fra regionerne eller andet vikarbureau, men dette er ikke et krav.

Uanset din baggrund forventer vi, at du besidder nedenstående kvaliteter:

  • Entusiastisk og smilende på telefonen – hver gang den ringer
  • Serviceminded, men med evnen til at skære igennem og prioritere
  • Struktureret, systematisk og med interesse for detaljen
  • Kendskab til Office-pakken

Om SundVikar

SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper indenfor sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

SundVikar samarbejder med hele det kommunale område; med plejecentre, hjemmepleje og bosteder men også regionerne, f.eks. Rigshospitalet.

Som medarbejder i SundVikar vil du nyde godt af den uformelle og positive omgangstone, som vi har sammen på kontoret. Alle medarbejdere sidder i et åbent kontorlandskab, så der er aldrig langt til den nærmeste kollega for faglig sparring.

SundVikar er en 100% røgfri arbejdsplads, og rygning er dermed ikke tilladt i arbejdstiden. Om fredagen gør vi meget ud af, at der skal være lidt ekstra hygge for at bibeholde et godt arbejdsmiljø samt fællesskab på arbejdspladsen. SundVikar byder derfor på fredagsfrokost og fredagsbar. Vi har derudover sundhedssikring og personalerabatter.

Lyder det som noget for dig?

Stillingen skal besættes snarest muligt, og du skal sende din ansøgning gennem nedenstående knap. Vi holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til din kommende kollega Jeanet på e-mail jsk@sundvikar.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen