Salgs- og bookingkonsulent til callcentret

Til vores kontor i Birkerød søger vi en entusiastisk og energisk salgs- og bookingkonsulent til vores Callcenter. Det er naturligt for dig at have headset på og tale med mange kunder i løbet af arbejdsdagen. Vi har et stærkt IT-system til at håndtere booking af vikarer, som du vil blive oplært i.

Vi er et dynamisk kontor, og vi har vægt på at finde løsninger sammen med vores kunder og vikarer, vidensdeling med dine kolleger, tage ansvar og bevarer overblikket, når der er fart på.

Din profil

Vi håndterer mange indgående og udgående telefonopkald i løbet af en arbejdsdag. Du har et positivt mindset, vindermentalitet og masser af gåpåmod. Vi sidder i moderne storrumskontor for at fremme samarbejdet, vidensdeling blandt medarbejderne og servicering af kunderne.

Hvis du har erfaring med kundeservice eller callcenter, er det en fordel. Alle i teamet arbejder i et krydsfelt mellem service, opgaveløsning og salg. Du afdækker kundens behov og præsenterer vores vikarer med en professionel og serviceminded tilgang med henblik på langvarige relationer med både kunder og vikarer.

Vi søger en ny kollega, som kan skabe resultater hos både nye og eksisterende kunder. Du er energisk, initiativrig, udadvendt, empatisk og opbygger naturligt relationer til vores kunder og vikarer.

Vi tilbyder

  • En stilling på 37 timer ugentligt, arbejdstiden vil typisk være kl. 8.00-16.00.
  • En dynamisk arbejdsplads, hvor vi er tæt på hinanden og løfter i flok
  • Attraktiv pensionsordning med tilknyttet sundhedsordning

Vil du med på holdet?

Der vil løbende blive afholdt samtaler, og du opfordres derfor til at søge hurtigst muligt.

Jobbet søges via knappen nedenfor, som leder dig videre til QuickApply på Jobindex.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og kommunikationschef Per Hansen på tlf. 31 34 19 88 eller mail per@sundvikar.dk.

Søg jobbet

 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejdere trives og motiveres til at gøre en indsats for at SundVikar yder den bedste service. Vi er en mangfoldig virksomhed og opfordrer alle til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

SundVikar er en 100% røgfri arbejdsplads, og rygning er dermed ikke tilladt i arbejdstiden. Om fredagen gør vi meget ud af, at der skal være lidt ekstra hygge for at bibeholde et godt arbejdsmiljø samt fællesskab på arbejdspladsen. SundVikar byder derfor på fredagsfrokost. Vi har derudover sundhedssikring og personalerabatter.

SundVikar drives ud fra værdierne, at alt, vi gør, har til formål at give borgerne den bedste mulighed for omsorg og pleje. Derfor er vi passionerede og har hjertet med på jobbet. Vi brænder for omsorg og for at sikre bedst mulig pleje til flest mulige. Denne passion er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør.

Er jobbet noget for dig?

Per Hansen
HR- og kommunikationschef