Social- og sundhedshjælper – få friheden til at vælge

 

Vil du have masser af faglige udfordringer, samtidig med at du får et arbejde, der passer til dit liv? Nu slår vi dørene op for nye vikarer til plejecentre og hjemmeplejen i Frederiksberg, København og Dragør kommuner.

Der er en enorm frihed i at være vikar. Du vælger selv, hvornår du skal arbejde, om det skal være på plejecenter eller i hjemmeplejen, og hvornår du vil have ferie” fortæller bookingkonsulent Julie Nygaard.

 

Velkommen til SundVikar

Hos SundVikar har vi mange års erfaring i at levere kvalificeret sundhedsfagligt personale til kommuner i hele Danmark. Vi lægger vægt på at have en god dialog med vores over 1.400 vikarer, og vores bookingkonsulenter arbejder altid hårdt for at møde dine behov ift. vagter.

 

Hvilken vagt passer til dig?

  • Du bliver kontaktet af vores bookingvikarer på app’en, hvor du let kan se hvor og hvornår, du skal på vagt.

Det er en virkelig god måde at få lidt variation ind i din hverdag og møde nogle nye udfordringer. For du kommer til at møde en masse nye personligheder og opgaver,” forklarer Julie.

 

Du redder dagen under ordnede forhold

Vi tilbyder både en god løn og gode, ordnede forhold. Men du får også en kæmpe betydning for de borgere, hvor du kommer ud som vikar.

Koordinatorerne kan ånde lettet op, når du træder ind ad døren. Måske har de endda spurgt specifikt efter dig, fordi du gjorde et godt stykke arbejde, da du var vikar sidst,” fortsætter Julie.

 

2 års erfaring og lyst til udfordringer

  • Du er uddannet social- og sundhedshjælper.
  • Du har min. 2 års erfaring efter endt uddannelse.
  • Du har lyst til at møde en masse nye både kolleger, beboere og borgere med et smil.

 

Er du vores nye kollega?

Har du fået lyst til at blive vikar i SundVikar, så send os en ansøgning ved at bruge dette link. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Ansøgningsskema

Vi glæder os til at høre fra dig!