Bliv social og sundhedshjælper vikar for SundVikar 

Erfaring kan man aldrig få nok af, men hvor skal man få den henne? Det kan være svært som færdiguddannet social og sundhedshjælper, at finde ud af helt præcis hvor i sundhedsvæsnet man skal arbejde henne. Hos Sundvikar, kan du få lov til at prøve noget nyt og samtidig udfordre dig selv. Hos Sundvikar vægter de deres vikarer højt og prøver altid deres bedste for at opfylde vikarenes ønsker. Hvis du er færdiguddannet social og sundhedshjælper, så bliv vikar hos Sundvikar i dag. Det er en oplagt mulighed til at finde ud af, hvor du har lyst til arbejde henne i sundhedsvæsnet. Som vikar skal du selvfølgelig være fleksible, men det betyder ikke, at du ikke kan have et fritidsliv. Hos Sundvikar har de nemlig gjort det så nemt som muligt for dig. De har et onlinesystem, så du kan planlægge dine vikartimer. I dette onlinesystem kan du indtaste dine ønskede vikartider, se de ledige vikartider og ”reservere” de tider, der passer bedst ind i dit skema. Det er en enkelt og nem måde at planlægge din hverdag på. Sundvikar gør selvfølgelig deres bedste for at alle deres vikarer får deres ønsker opfyldt, når de ”reservere” en vagt.

Vær med til at bidrage til et godt sundhedssystem

Som færdiguddannet social og sundhedshjælper, er du klar til at bidrage til et godt sundhedsvæsen og samtidig gøre en forskel. Der er selvfølgelig flere områder inden for sundhedsvæsnet du kan arbejde i. Du kan arbejde i kommunen, og her er det ofte jobs i hjemmeplejen eller på plejehjem der passer til dig. Som færdiguddannet social og sundhedshjælper, kan du også arbejde i dagcentre eller ældrecentre. Det kan også være beskyttet boliger.  Hvis du ikke helt har fundet ud af, hvor du passer ind. Så er det et klogt valg at blive vikar som social og sundhedshjælper.

Når du arbejder som vikar, som social og sundhedshjælper er dine arbejdsopgaver ofte det samme som en der er fastansat. Dine arbejdsopgaver er ofte at yde omsorg og hjælpe med praktiske ting.  Som social og sundhedsassistent skal du være hjælpsom, åben og snaksalig. Derudover skal du også være omsorgsfuld, når du arbejder med ældre eller udfordret mennesker. Ofte skal du hjælpe med rengøring, hjælpe dem i tøjet osv. Som en social og sundhedshjælper, er du med til at gøre deres tilværelse nemmere.

Send os en ansøgning.

Allerød
M.D. Madsensvej 1, 2. tv., 3450 Allerød
Tlf: 50 20 30 40, Fax: 77 34 50 21
[email protected]

Odense
Buchwaldsgade 50, 5000 Odense C.
Tlf: 50 20 30 40, Fax: 77 34 50 21
[email protected]