Sygeplejerske-vikarer til Nordsjælland og Storkøbenhavn

Er du sygeplejerske, og er du bosat i København eller omegn? Så har vi i den grad brug for din hjælp hos SundVikar A/S!

Vi er på udkig efter dygtige sygeplejersker, da vi gennem længere tid har oplevet en stor efterspørgsel og behov efter kompetente hænder i lige netop dit område.

Som sygeplejerske hos SundVikar A/S vil du få stor frihed til at selv at bestemme over dit arbejde. Du kan selv vælge mellem aften- og dagvagter, og om du vil i tage vagter i hjemmeplejen eller på plejecentre. Der vil også være mulighed for vikariater af både kortere og længere varighed samt dag-til-dag-vagter.

Kom med på holdet

Holdånd og fællesskab er i centrum hos os, og vi tager hånd om alle vores vikarer. Fra dag ét har du et team af bookingkonsulenter i ryggen, som sidder klar til at hjælpe. De er eksperter i at finde vagter og kan altid klæde dig rigtigt på til vagten.

Vi har også skabt en målrettet indsats, som fra start af sørger for, at du får den bedste introduktion til SundVikar. Her sikrer vi os, at vi matcher dine ønsker og kompetencer, så du finder de rigtige vagter – hver gang!

Telefonen er altid åben fra 06-24 alle årets dage, så vi er aldrig mere end et opkald væk!

Interesseret eller lyst til at vide mere?

Vi håber meget, at du har lyst til at sende os en ansøgning. Dét kan du gøre via vores ansøgningsformular på vores hjemmeside – tryk blot på knappen nedenfor. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du også altid velkommen til at ringe til os på 50 20 30 40 og trykke 3, så sidder vi klar til at hjælpe.