Sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere til Bornholm

Vi er på jagt efter Sygeplejersker, Social- og sundhedsassistenter og Social- og sundhedshjælpere, som skal hjælpe med at imødekomme den store efterspørgsel på sundhedsfaglige profiler på øen.

Så bor du på Bornholm, og har den rigtige baggrund? Så har vi virkelig brug for din hjælp! Der er masser af vagter, så du vil ikke komme til at kede dig.

Hvad kan vi tilbyde?

Som vikar hos os er frihed og fleksibilitet i højsædet. Du har selv mulighed for at planlægge din arbejdsdag, uge eller måned, og det er en unik mulighed for at kombinere arbejde med privatliv. Vi stiller ingen krav til, hvor mange vagter du skal tage, så det er både relevant for dig, hvis du er fuldtidsvikar, supplerer med noget fast eller befinder dig et sted derimellem!

Du får en attraktiv og konkurrencedygtig løn samt gode og ordnede forhold. Du optjener også feriepenge og pension, ligesom du både har mulighed for at tage vagter i hjemmeplejen og på plejecentre – i alle slags vagtlag.

Alle vores vikarer har et hold af dygtige og tilgængelig bookingkonsulenter i ryggen, hvis de har brug for hjælp. Telefonerne er åbne alle årets dage mellem 06-24, så vi er aldrig mere end ét opkald væk.

Hvem er SundVikar A/S?

Vi er et vikarbureau, der er fuldt beskæftiget inden for den primære plejesektor, hvor vi længe har været en stor spiller og nyder godt af et stærkt ry – både hos vores kunder men i høj grad også blandt vores vikarer.

SundVikar A/S har en lang historie bag sig, og virksomheden er i kraftig vækst, hvor vi udvider på alle fronter. Der betyder blandt andet, at vi hele tiden får flere vagter, som du vil kunne nyde godt af.

Interesseret eller lyst til at vide mere?

Vi håber meget, at du har lyst til at sende os din ansøgning. Dét kan du gøre via ansøgningsformularen på vores hjemmeside. Det er nemt og hurtigt!

Er du nysgerrig, eller brænder du inde med spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe til os på 50203040 og trykke 3 eller sende os en mail på job@sundvikar.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!