Sygeplejersker søges til vikardækning i Stevns kommune

Drømmer du om fleksibilitet men samtidig en hverdag, som er alsidig? At være vikar hos os betyder, at du er din egen herre i forhold til hvor meget du vil arbejde og tjene. Ydermere bliver du i hverdagen styrket i din udvikling, da du skal bruge af alle dine forskellige kompetencer!

Du kan nikke genkende til følgende:

Du sætter en ære i din faglighed og vægter ligeledes at arbejde for kunder, som også stiller krav til din faglighed. Som person kan du hurtigt omstille dig til nye omgivelser og opgaver med et positivt sind. Du mestrer en åben og imødekommende dialog, både i skrift og tale og brænder for at gøre en forskel for ældre i plejesektoren! Du ser fordele i en hverdag med forskellige vagtlag.
Herudover bryster du dig af at:
• Er mødestabil og serviceminded
• Passioneret for dit fag med minimum 2 års erfaring
• Har en ren straffeattest
• Have et kørekort

Som vikar hos os har du altid et team, som er klar til at hjælpe dig

… og tilbyder et job hvor fleksibilitet går begge veje! Vi tilbyder et online kalender booking system, hvor du er med til at lave din egen vagtplan sammen med vores servicemindede booker, der tilstræber at give de dig vagter, som du ønsker inden for dine kvalifikationer. Vi sætter stor pris på, at opfylde de ønsker vores vikarer har og sidder altid klar ved telefonen fra kl: 06:00-24:00 alle årets dage. Vi sørger for gode og velordnede forhold, herunder løn iflg. overenskomst mellem DSR og Dansk Erhverv.
Har du spørgsmål til ovenstående?
Er du velkommen til at ringe eller sende en mail til rekrutteringskonsulent Mie Kayser på tlf.; 81886689 eller [email protected] Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside eller på vores Facebookside.

Har du spørgsmål?

Er du velkommen til at ringe eller sende en mail til rekrutteringskonsulent Mie Kayser på tlf.; 81886689 eller [email protected] Du kan også læse mere om os på vores hjemmeside eller Facebookside.