Hvorfor blive vikar i SundVikar A/S?

Kan du svare ja til følgende?

  • Har du en sundhedsfaglig uddannelse?
  • Har du minimum 2 års relevant erhvervserfaring efter endt uddannelse?
  • Kan du lide at arbejde med ældre mennesker?
  • Vil du selv bestemme over din arbejdstid og indkomst?

Hvorfor vælge SundVikar A/S?

  • Vi sætter stor pris på vores vikarer, og gør vores absolut bedste, for at opfylde de ønsker den enkelte vikar har.
  • Vi har et onlinesystem, hvor du løbende kan opdatere dine vagtønsker, se ledige vagter og lægge billet ind på dem m.m. Det giver dig endnu større fleksibilitet og mulighed for at planlægge helt efter dine behov.

Udfordre dig selv, og bliv sygeplejerskevikar for SundVikar A/S

Hvis du har lyst til at prøve noget nyt og udfordre dig selv, så bliv vikar hos SundVikar A/S i dag.  Hos SundVikar A/S går de meget op i, at deres vikarer har de bedste muligheder. De gør deres bedste for at opfylde deres vikars ønsker.  Er du færdiguddannet sygeplejerske, så kan du blive vikar for SundVikar A/S. Det er oplagt at blive vikar efter et uddannelsesforløb, her kan du hurtigt få en masse erfaring og komme ud på arbejdsmarked. Som vikar skal du selvfølgelig være fleksible, men du kan sagtens planlægge dine vikartimer. Du behøver med andre ord, ikke at have en fuldstændig åben kalender. Hos SundVikar A/S har de et smart onlinesystem, her kan du indtaste dine ønskede vagttider, se de ledige vagttider og samtidig  ”ligge billet” ind på dem. På den måde kan du altså nemt og enkelt få planlagt dine vikar vagter som sygeplejerske vikar.

Som færdiguddannet sygeplejerske har du mange muligheder, det er ofte at du som færdiguddannet sygeplejerske arbejder på en afdeling på et hospital. Men hvad hvis du selv kunne bestemme? Og hvad hvis du kan prøve forskellige brancher af indenfor sundhedsområdet? Det kan du nu, med SundVikar A/S. Som sygeplejerske vikar, har du mulighed for at få en masse erfaring som færdiguddannet sygeplejerske og prøve forskellige afdelinger af. Det er oplagt til dig, som ikke helt har fundet ud af, helt præcis hvad dit kald er endnu.

Som sygeplejerskevikar kan du arbejde som vikar mange forskellige steder. Det kan være forskellige afdelinger på hospitaler, på plejehjem, i psykiatrien, i hjemmeplejen, ældre centre eller endda hos praktiserende læger. Det kommer selvfølgelig an på, hvilke kunder SundVikar A/S har, der passer til de kvalifikationer og de erfaringer du har. Hos SundVikar A/S anbefaler de også, at du har 2 års erhvervserfaring efter endt uddannelse.

Det kan også være spændende for dig, der er en erfaren sygeplejerske, og har mange års erfaring, at blive vikar. På den måde kan du nemt prøve noget nyt, for at se om det kunne være mere spændende, at arbejde inden for et andet fag område. Det er også oplagt til dig, som kunne tænke sig et mere varierende skema til hverdag.

Send os en ansøgning.