Bliv vikar hos SundVikar A/S

Hos SundVikar A/S leverer vi vikarydelser af højeste kaliber til en lang række kunder i store dele af landet. Fra dag ét har det været vores ønske at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne – og det er stadig vores mål og den altoverskyggende årsag til, at vi går på arbejde hver eneste dag.  

Vi har mange slags vikarer tilknyttet med vidt forskellige baggrunde, ligesom de befinder sig forskellige steder i livet. Vi har både tilknyttet uddannede sygeplejersker, sygeplejestuderende og SOSU-assistenter og hjælpere mv.  

Nøgleordene ved vikarrollen er fleksibilitet og frihed. Så uanset dine fremtidsplaner, og om du har tænkt dig at køre fuldtid eller blot tage vagter en gang imellem, så vil vikararbejde hos SundVikar A/S være det rigtige for dig.  

Hvorfor skal du blive vikar hos SundVikar A/S?

At være ansat som vikar adskiller sig selvfølgelig fra det traditionelle ansættelsesforhold, du måske har været vant til. Men der er flere fordele, som gør det attraktivt at være vikar og gør det til et fuldstændig reelt alternativ til et normalt, 37-timers job.   

10 fabelagtige grunde til, at du skal blive vikar hos os:

  1. Du har frihed til selv at vælge, hvor mange vagter du vil tage – og hvornår!
  2. Du kan jonglere arbejde og privatliv
  3. Afvekslende job, hvor ingen dage er ens, og udfordringerne er mange
  4. Løn efter overenskomst med attraktive muligheder for tillæg
  5. Løn udbetalt hver 14. dag
  6. Kørselsgodtgørelse
  7. Du optjener feriepenge og pension
  8. Nemt og enkelt at tage vagter og holde kalender med vores SundVikar-app
  9. Skræddersyet rekruttering, som sikrer at du kommer godt i gang
  10. Mulighed for support døgnet rundt – hele året – fra vores dygtige bookingkonsulenter

Samarbejde mellem SundVikar, ActivCare og Psykiatri Plus Omsorg

Hos SundVikar A/S har vi indledt et samarbejde med ActivCare og Psykiatri Plus Omsorg. I fællesskab dækker vi en stor del af vagterne inden social- og sundhedssektoren. Samarbejdet betyder, at du nu kan blive vikar hos alle tre virksomheder og på den måde få adgang til flere vagter.

Det er altså en en perfekt mulighed for dig, der gerne vil have noget at vælge imellem. Så klik på ovenstående links, og bliv klogere på, hvad de har at tilbyde. Ved spørgsmål kan du også altid kontakte os på 50203040 og trykke 3 eller sende en mail til job@sundvikar.dk.