Plejemedhjælper hos SundVikar A/S – Bring din erfaring i spil

Det er ikke altid, at uddannelser og karakterer er de eneste beviser på, at man er dygtig til sit arbejde eller har værdi at bringe til bordet. Hos SundVikar A/S har vi stor erfaring med at rekruttere dygtige vikarer, og med årene har vi lært, hvor vigtigt det er at se på det fulde billede. 

Vi tilbyder derfor også muligheden for, at ufaglærte kan blive vikar hos os. Her vil du komme ud i rollen som Plejemedhjælper, hvor du vil have mulighed for at varetage lettere plejeopgaver.

Da du formentlig har en baggrund udenfor pleje- og omsorgssektoren, lægger vi i højere grad vægt på, at du passer til faget og eventuelt også har noget kendskab eller lignende erfaring. Vi forventer, at du er klar til at varetage opgaver omkring borgere såsom personlig pleje, praktisk bistand og rengøring.

Kan du krydse af ved ovenstående, så er SundVikar A/S det helt rigtige sted for dig. Du vil typisk komme til at tage vagter på plejecentre og i hjemmeplejen. Og du vil have fleksibiliteten og friheden til at vælge, hvor meget, hvornår og hvorhenne du vil arbejde.

Der er samtidig mulighed for attraktive tillæg til din løn, hvis du er villig til arbejde aftener, i weekender eller på helligdage. 

Åbenhed er nøglen til godt samarbejde

Ligesom med alle vores andre vikarer er det vigtigt for os, at du trives og har det godt, når du går på arbejde. Dette kan vi kun opnå ved at skabe en god relation til hinanden og have vedvarende åbenhed. Vi noterer os dine kompetencer sammen og opdaterer dem løbende, så du kun bliver sendt ud til vagter, hvor du føler dig tryg og i stand til at klare opgaverne.