Social- og sundhedshjælper – en central del af SundVikar 

Som social- og sundhedshjælper, eller SOSU-hjælper, hos SundVikar kommer du til at spille en bærende rolle i vores mål om at levere branchens bedste omsorg og pleje til borgerne. Du kan forvente at blive kastet ud i tingene, ligesom der vil være nye udfordringer og oplevelser, som vil kræve, at du gør brug af dine stærke menneskelige og faglige kompetencer.

Vikarjobbet giver dig stor frihed og en attraktiv og gældende løn – plus meget mere!

Vi værdsætter dig og din hjælp

Du er som SOSU-hjælper ikke bare en stor hjælp for borgerne – og for os. Også vores mange kunder sætter stor pris på din evne til at træde til og løfte de mange opgaver, der ofte skal klares i en hektisk hverdag. Her er I en uvurderlig prik i dét puslespil, der skal lægges i tilfælde af ferie, sygdom eller travlhed i eksempelvis hjemmeplejen eller på plejecentrene.

Vi ved, at vores tilknyttede SOSU-hjælpere har kvalifikationerne til at etablere en tryg og ligeværdig relation til hver enkelte borger eller patient. Men det kræver både stor faglighed og en stolthed til faget, og hos SundVikar er vi fulde af beundring for den konstante evne, vores vikarer har til at gøre en forskel.

Hos SundVikar A/S er mangfoldighed en dyd, og vi ved, at alle er forskellige. Det gør sig selvfølgelig også gældende for vores vikarer. Ved ansættelsen gennemgå vi derfor din baggrund og dine kompetencer, så vi i fællesskab kan få styr på din profil og matche den til de rigtige vagter.

Fleksibilitet og frihed i centrum

Som SOSU-hjælpervikar kan du tage vagter flere forskellige steder. Det kan bl.a. være:

  • I hjemmeplejen
  • På Plejecentre
  • På bosteder
  • I respirations teams

Ligesom det er tilfældet for alle vores andre vikarstillinger, så er det blandt andet muligheden for at være fleksibel og have frihed til selv at planlægge sit arbejde, der er det helt store trækplaster. Det er altså helt op til dig selv, om det skal være aften- eller dagvagt, weekend eller ej,

At være vikar betyder heller ikke, at man er isoleret – tværtimod. Der er mulighed for at være social på vagterne, ligesom du altid vil have et fast bagland hos os, skulle du have brug for hjælp eller nogen at tale med. Vores dygtige hold af bookingkonsulenter sidder klar alle ugens dage til at hjælpe dig.