Som vikar får du fordele til at forsøde tilværelsen

Personale indenfor mange sundhedsfaglige faggrupper vælger hver dag SundVikar som deres vikarbureau. Det gør de, fordi vi forstår de forskellige årsager, der kan være til at blive vikar – og hvad det kræver. Vi vil gerne belønne dig for dit hårde arbejde.   

Som vikar hos SundVikar har du derfor stor frihed fleksibilitet, så du selv kan bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. Det giver dig mulighed for at få arbejde og privatliv til at spille sammen. Der er plads til dig, uanset hvor du står i livet.

Tryghed er en anden vigtig faktor for vikaren. Det skal være trygt at gå på arbejde, og du skal vide hvor, hvordan og med hvem, du skal løse dine opgaver. Her er vi professionelle og vil altid klæde dig ordentligt på til dine vagter.

Det får du som vikar hos SundVikar:

  • Frihed
  • Fleksibilitet
  • En høj løn – udbetalt hver uge eller hver 14. dag
  • Pensionsordning efter gældende overenskomst
  • Og meget mere…

Rabatter til dig som vikar

Når du bliver vikar hos SundVikar, får du adgang til en masse attraktive rabatter, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste. Du finder den komplette oversigt herunder.

Rabataftale med Q8

SundVikar har indgået en rabataftale med Q8, hvor du som vikar kan opnå rabat på benzin, diesel og vask hos deres mange tankstationer.

Rabatten tilknyttes automatisk, når du bestiller dit Q8 kundekort. Med flere end 240 servicestationer og F24 automatanlæg over hele landet, har du altid en Q8 lige i nærheden.

Se hvordan du kan få glæde af fordelene – og bestil dit kundekort via dit vikarlogin/din SundVikar-app.

Stor rabat på sportstøj fra Kaiser Sport

Som vikar kan du få 25% rabat ved køb i Kaiser Sports webshop. Kaiser Sport er en yderst kompetent leverandør af sport- og motionsudstyr med flere anerkendte mærker på hylderne.

For at udnytte rabatten skal du skrive en kode, når du betaler via deres hjemmeside. Se, hvordan du gør på dit vikarlogin/din SundVikar-app.

Kundefordele i Nordea

Når du er vikar hos SundVikar kan du nyde godt af et bredt udvalg af fordele og tilbud hos Nordea.

Nordea kender din faglighed og ved, hvad det vil sige at være vikar. De kan derfor hjælpe dig på den bedst tænkelige måde. Bliv klogere ved at se videoen fra Nordea.

Læs mere – og se videoen

 

10% på køkkenudstyr fra H.W. Larsen

Nu kan du bruge din status som SundVikar-vikar og nyde godt af 10% rabat på køkkenudstyr fra forhandleren H.W. Larsen. De har et vælg af stærke produkter, som du bruge selv eller forære til dine nærmeste. Det er alt fra bageudstyr, knive og gryde og pander.

Se rabatkoden på dit vikarlogin.

Du får 10% på alle varer, som ikke er nedsatte eller har en Larsen pris.

Koden virker fra den 3. december og til og med den 24. december 2022.

Se deres varer

Har du brug for hjælp?

Ida Kindberg Stampe
Rekrutteringskonsulent