Skriv dig op til nyhedsbrevet – og vind et sundhedsophold

Tak, fordi du har scannet vores QR-kode – og for din interesse i SundVikar. Her på siden finder du en simpel kontaktformular. Udfyld dine oplysninger, og så du er med i lodtrækningen om bl.a. et lækkert sundhedsophold. 

Det kan godt betale sig. Der er attraktive præmier på højkant, og til gengæld modtager du vores kundenyhedsbrev, som altid rummer masser af gode historier og tilbud om og fra SundVikar.

Signup til kundenyhedsbrev: Lodtrækning
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn
Jeg giver hermed samtykke til, at SundVikar må bruge mine oplysninger og sende nyhedsbreve til mig.
Jeg vil gerne kontaktes af én af SundVikars kundechefer med henblik på at aftale et møde, hvor vi kan gennemgå tilbud og andre relevante muligheder.

Dét kan du vinde

Vi trækker lod om en hovedpræmie, som er en lækker gaveæske fra Smartbox til en værdi af 2.000 kr. Gaveæsken indeholder 1-2 overnatninger med morgenmad for to personer, som kan bruges på 65 wellness- og spahoteller, resorter og badehoteller i Danmark, Sverige og Spanien. Om gaveæsken skriver Smartbox selv:

“Denne boks tilbyder en perfekt blanding af forkælelse og ferie for 2 personer. Swimmingpools, spabade, tyrkiske hamam og massage er blot nogle af de behandlinger, der tilbydes sammen med 1-2 overnatninger og en lækker morgenmad at begynde dagen med.”

For at det ikke skal være løgn, udlodder vi også andenpræmier til ti personer på Smarboxes til en værdi af 300 kr., som kan bruges på café- eller brunchbesøg.

Alle vindere i lodtrækningen får direkte besked senest 1. april 2024.

Om SundVikars nyhedsbreve

Vi sender nyhedsbreve til vores kunder fem gange om året, så du slipper for mails i tide og utide. Vi tror nemlig på kvalitet fremfor kvalitet.

I nyhedsbrevene deler vi seneste nyt om SundVikar, hvor vi lægger vægt på relevant information, som du kan drage nytte af i hverdagen. Det er også her, du bliver direkte eksponeret for vores eksklusive tilbud og oplysninger om nye services.

Nyhedsbrevene sendes ud via Mailchimp, og du kan til enhver tid afmelde, hvorefter du ikke længere vil modtage materiale fra SundVikar.

Vil du vide mere om SundVikar? Kontakt mig i dag!

Michael Kilbo