Faggrupperne i SundVikar

For at kunne levere den bedste pleje og omsorg til borgerne ønsker vi at samle flest mulige af de bedste kompetencer i SundVikar.

Derfor tilknytter vi vikarer fra flere forskellige faggrupper, som alle har noget unikt at byde ind med, og som har samme høje faglighed, passion og stolthed til deres fag til fælles. Se alle vores faggrupper nedenfor – og bliv klogere.

Vikar hos SundVikar

Som vikar hos SundVikar bliver du en del af én stor familie. Uanset din baggrund og dine behov tilbyder vi spændende og udfordrende vagter, som du kan planlægge i lige netop det omfang, der passer til dig og din situation.

SundVikar har over mange år opbygget et stærkt omdømme blandt både vikarer og kunder. Vi indtager en stærk position i branchen, ligesom vi har mange års erfaring fra bl.a. primærsektor i Danmark. Vi udvider hele med nye vagter hos offentlige og private kunder til både korte og lange vikariater samt specialopgaver.

Om vores vikarer

At være vikar i SundVikar giver muligheder! Det kan både være akut i forbindelse med huller i vagtplanen, længere vikariater eller til specialopgaver.

Alle vikarer har flere års relevant erfaring. De er fleksible, pålidelige og har en høj faglighed.

Vores skræddersyede rekrutteringsproces sikrer, at vi kun starter et samarbejde med de bedst egnede vikarer.

Spørgsmål til livet som vikar?

Tine Jørgensen