Som plejemedhjælper er din erfaring i fokus

Et uddannelsesbevis fortæller sjældent den fulde historie. Du kan sagtens være dygtig, arbejdsom og have styr på din faglighed uden. Så længe du har erfaringen, kan du derfor blive tilknyttet som plejemedhjælper i SundVikar. Her har du mulighed for at løse en lang række forskellige pleje- og omsorgsopgaver.

Lav det arbejde, du brænder for

At blive plejemedhjælper er den perfekte mulighed for dig, der har erfaring med plejeområdet, men som af den ene eller anden grund ikke er uddannet. Hos os kan du arbejde med de opgaver, du brænder for, og som du har erfaring med.

Afhængig af din baggrund kan du bl.a. beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

  • Personlig pleje (bleskift, tandbørstning, bad, toilet, påklædning mv.)
  • Liftning
  • Rengøring
  • Madservering

Som plejemedhjælper kan du tage vagter i for eksempel hjemmeplejen og på plejehjem. Vi dækker vagter på hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Hvad skal du kunne?

Som vikar træder du til og gør en forskel fra start. Du skal derfor have minimum ét års relevant erfaring indenfor de seneste to år, før du kan arbejde som vikar hos os. Her skal du have arbejdet på plejehjem eller i hjemmeplejen.

Som plejemedhjælper er det desuden et krav, at du har erfaring med og kompetencerne til at udføre følgende opgaver:

  • Traditionelle plejeopgaver (bleskift, tandbørstning, toilette, påklædning o.l.)
  • Lifte (gulv og loft)
  • Nedre hygiejne
  • Tømme/skifte kateterposer
  • Rengøring
  • Madservering

Kan du ikke sætte flueben ved SAMTLIGE af ovenstående punkter, har du ikke på nuværende tidspunkt tilstrækkeligt med erfaring, og vi vil desværre ikke være i stand til at starte et samarbejde.

Fleksibelt og trygt arbejde med opgaver du kender

Vikarjobbet som plejemedhjælper er en god mulighed for dig, uanset hvilken situation du står i, eller hvordan dine behov ser ud. Det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra samtidig med, at du nyder godt af stor fleksibilitet og afvekslende udfordringer indenfor et felt, du brænder for.

Hos SundVikar går vi op i din trivsel og arbejdsglæde. Skal denne sikres, kræver det også, at vi gør vores forarbejde, inden du starter op som vikar. Ved din ansættelse fastlægger vi derfor dine kompetencer og ønsker til vikararbejdet, så vi sikrer os, at du klædt ordentligt på og kan varetage opgaverne ude på vagterne i tryghed.

Dine fordele

Vi gør tilværelsen for dig som vikar så nem og effektiv som overhovedet muligt. Selvom du har en høj grad af selvstændighed, så er vi med dig hele vejen. Vi hjælper med alt det praktiske, så det eneste, du skal fokusere på, er at tage vagter og bidrage med alle de ting, du kan.

At være vikar behøver nemlig ikke være ensomt. Hos os er hjælpen aldrig mere end et opkald væk. Vores seje bookingafdeling har åbent på telefonen året rundt i tidsrummet i 06.00-24.00, og de sidder klar til at modtage dit opkald.

Alle vores aktive vikarer har adgang til et stort udvalg af fordele, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste.

Om lønnen som plejemedhjælper

Vi udbetaler en høj løn, som direkte afhænger af, om du arbejder i dagtimerne, om aftenen eller natten, og om det er helligdag eller ej.

Du optjener både feriepenge og pension.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Vil du tage vagter som plejemedhjælper?

Lene Kamp