Som sygeplejestuderende og vikar forbereder du dig på fremtiden

At være vikar hos SundVikar er en oplagt mulighed for dig, der er i gang med at læse til sygeplejerske, og som ikke kan vente med at få sat skub i karrieren. Vi tilbyder kompetenceudvikling og en chance for dig til at få studierelevant erfaring fra virkeligheden og variation i hverdagen.

Når du sidder på skolebænken, længes mange efter at få lov til at prøve sig selv og sin viden af i praksis. Det har du rig mulighed for, når du er vikar hos os.

Hos SundVikar kan du starte din karriere

Som vikar og sygeplejerskestuderende, kan du tage vagter, hvor dit arbejde og dine erfaringer har konkret værdi, som du kan bruge nu og her på dit studie, men som også vil gavne dig i dit videre arbejdsliv.

Du bliver rustet til den dag, hvor du er færdiguddannet. Da du har haft et studierelevant arbejde og har udvist stærke faglige og personlige egenskaber, vil dine jobmuligheder være styrket markant sammenlignet med dem, der ikke har arbejdet som vikar.

Jobbet som sygeplejevikar er noget for dig, hvis du er:

  • Fleksibel og omstillingsparat
  • Fagligt dygtig og pålidelig
  • Nysgerrig efter at lære nyt
  • Ivrig efter at udvide dit netværk

Hvis du skal tilknyttes som sygeplejestuderende, skal du have bestået 4. semester. 

Bred erfaring fra det virkelig liv

SundVikar tilbyder vagter til sygeplejestuderende følgende steder:

  • I hjemmeplejen
  • På plejecentre
  • Bosteder

Du træder til og bliver en del af den daglige bemanding ude på arbejdsstedet. Der bliver regnet med dig, og dit arbejde gør en forskel – for borgerne, kollegaerne og for SundVikar.

I dit daglige arbejde vil du blive mødt af afvekslende opgaver, der stiller krav til dig og din faglighed. Opgaverne skal oftest løses sammen med de kollegaer, du er er på vagt med, så du bliver bedre til at samarbejde og har mulighed for at skabe dit eget netværk.

Her har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Frihed, fleksibilitet og god løn gør det til et perfekt studiejob

SundVikar er et brancheførende vikarbureau med stor erfaring og indsigt i vikarens rolle, præferencer og rettigheder. Derfor tilbyder vi dig frihed og mulighed for selv at bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde. Du har dermed fleksibiliteten til at få studie og arbejde til at gø op i en højere enhed, så du kan nå det hele.

Som vikar hos os tjener du en god løn, som du selv vælger at få udbetalt enten hver 14. dag eller hver uge. Du optjener både feriepenge og pension.

Vi sikrer naturligvis ordentlige vilkår i overensstemmelse med den gældende overenskomst.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Vil du tage vagter som sygeplejestuderende?

Christina Hoffensetz
HR- og rekrutteringskonsulent