Kunde hos SundVikar – sammen gør vi omsorg til handling

Når du bliver kunde hos os, er vi din problemknuser. Står du og mangler kompetent sundhedsfagligt eller pædagogisk personale, så er det os, du kontakter. Vi hjælper dig nemlig, uanset hvilken type udfordring du står med, og dine behov kommer altid i første række.

Bliv kunde

 

Udfyld dine oplysninger – og få et uforpligtende tilbud

Bliv kunde (få et tilbud-leads)
Hvilke(n) ydelser er du interesseret i?

Dine oplysninger

Giv os dine kontaktoplysninger, og så kontakter vi dig inden for 24 timer.
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn

Akut vikardækning

Vores ydelse “akut vikardækning” er til dig, der har brug for en vikar nu og her. Alle vikarer i SundVikar er fleksible og omstillingparate, og med flere tusinde vikarer fordelt på flere faggrupper kan vi altid finde et godt match.

Vikaren træder til med kort varsel på vagter dag til dag, og vores professionelle callcenter har åbent året rundt, hvor de arbejder for at stille den helt rigtige vikar til rådighed hurtigt og effektivt.

Vikariater

Gør brug af den samme vikar i et vikariat af kortere eller længere varighed. Du bestemmer selv vikarens faglighed og kompetencer, ligesom du selvfølgelig har friheden til at forlænge efter behov.

Alle vores vikarer er tilgængelige ved vikariater, og det er en oplagt mulighed, som vi kan tilpasse enhver given situation.

Rekruttering

Står du og skal ansætte en fast medarbejder? Så kan vi klare opgaven i SundVikar. Med en professionel HR-afdeling og adgang til hele vores vikardatabase er vi i stand til at finde den helt rigtige kollega til jeres team.

Vi overtager rekrutteringsprocessen fra A til Z, hvor vi skriver vi jobannoncen, screener kandidater og afholder de indledende samtaler med et antal profiler, der passer dig og din organisation.

Try & Hire

Ønsker du at fastansætte en udsendt vikar, så er Try & Hire en oplagt mulighed. Passer I særligt godt sammen, så står vi ikke i vejen for et godt match, der kan komme jer og borgerne til gode.

Vi laver gerne en skræddersyet aftale, som sikrer jer en dygtig medarbejder, som I kender – og omvendt.

SundVikar er en kompetent samarbejdspartner, som vi opfatter som en kollega.
De tænker kreativt i forhold til vagtdækning, og den tætte dialog med kundecheferne viser os deres oprigtige interesse i et godt samarbejde.
Marianne, kunde i SundVikar
4467
vikarer
16
års erfaring
30
ansatte
12
faggrupper

Ordentlighed, mangfoldighed og passion på vejen mod vores mål

SundVikar hviler på et solidt fundament bestående af nogle helt centrale værdier, som er gennemgående i alt, vi gør. Men dem lykkes vi med vores målsætning om at levere den bedste pleje og omsorg til borgerne.

Vi er først og fremmest bevidste om ordentlighed hver eneste dag – i alle henseender af vores arbejde. Vi taler pænt til hinanden og gør det rigtige. Der er en naturlig gennemsigtighed i alle dele af vores forretning og i vores kontakt med både kunder og vikarer.

Når vi samarbejder med vores kunder og vikarer, er vi ambitiøse. Det betyder, at vi hele tiden vil være dygtigere og gøre det bedre. Det er en del af SundVikars DNA at kigge ind i nye tiltag og løsninger, der kan komme vores kunder og vikarer til gavn.

Hos SundVikar er vi passionerede og har hjertet med jobbet. Vi brænder for pleje og omsorg og ser det som vores mission at gøre en forskel. Vi kender til de udfordringer, sundhedssektoren står overfor i de kommende år, og derfor har vi også den allerstørste respekt for vores kunder og vikarer, som er vores vigtigste samarbejdspartnere.

Mangfoldighed gennemsyrer den store familie, som er SundVikar. Vi er inkluderende og tror på, at diversitet og forskellighed er med til at skabe et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi inspirerer og gør hinanden bedre.

Læs mere om SundVikar

Ønsker du hjælp fra SundVikar?

Nicolaj Klinke