Kom med på holdet og bliv vikar hos SundVikar!

Vi ønsker altid at styrke SundVikar med nye og dygtige vikarer over hele landet. Vi tilbyder spænding og udfordring i form af vagter, hvor du er med til at gøre en forskel.

Arbejd som SOSU, sygeplejerske, plejemedhjælper eller en af vores andre faggrupper – og kom med ombord på vores vikarteam.

Alle indkomne ansøgninger vurderes individuelt af vores HR-afdeling.

Søg som vikar   

 

Stor frihed

SundVikar tilbyder vagter med faglighed i højsædet og personlig kontakt som en grundlæggende værdi. Du bruger din erfaring og træder til, når der er brug for hjælp – og det passer dig.

Når du er vikar hos os, bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du vil arbejde. Du har langt større frihed og fleksibilitet i din hverdag sammenlignet med en traditionel fastansættelse, og det giver dig mulighed for at klare alt det andet, der også fylder i en travl dagligdag.

Vikarjobbet hos SundVikar byder på spændende og udfordrende vagter.

Søg som vikar

Bliv udfordret, udvid dit netværk og byg videre på din faglighed

Vi er af den overbevisning, at man lærer hele livet. Hos os stiller vi redskaber til rådighed, så du kan tilegne dig viden og kompetencer, du kan tage med i dit videre arbejdsliv. Du kan bl.a. tage kurser i dokumentationsprogrammerne Cura og Nexus, ligesom vi hele tiden kigger ind i konkrete arbejdsredskaber, du kan bruge både nu og i fremtiden.

Som vikar hos SundVikar har du desuden en stor kontaktflade, hvor du i det daglige arbejder tæt sammen med borgere, vikarer og andet sundhedspersonale.

Det er en ideel måde at stifte nye bekendtskaber på og udvide dit netværk.

Log ind som vikar

Det er meget givende at være hos SundVikar, fordi jeg arbejder med mennesker. Jeg gør en forskel, og det giver mig muligheden og evnerne til at reflektere.
Michael, vikar i Birkerød

Vores faggrupper

Vi samarbejder med vikarer i en lang række sundhedsfaglige og pædagogiske faggrupper. Tilhører du en af dem?

Hos SundVikar værdsætter vi alle vikarer lige meget og tilbyder den samme frihed og de samme gode vilkår. Læs mere om dine muligheder her.

Se alle faggrupper

Vikarrejsen: Sådan bliver du vikar

Det skal være nemt at blive og være vikar hos os.

Når du ansøger hos SundVikar, har vi lagt et fast program for din første tid for at sikre din trivsel og arbejdsglæde før, under og efter, du begynder dit arbejde.

Vi kalder det for Vikarrejsen:

Vikarrejsen

1) Ansøgning

Hele processen starter ved din ansøgning. Den sender du til os her på vores hjemmeside. I ansøgningen skal du blot indtaste en håndfuld relevante informationer om dig selv. Ansøgningen er vigtig, så vores HR- og rekrutteringskonsulenter kan vurdere dig som kandidat og på forhånd ved, hvem de skal tale med.

Vi beder dig have følgende oplysninger og dokumenter klar, når du udfylder ansøgningen:

Vi vægter lave svartider højt, så vi vender retur på din ansøgning indenfor 30 minutter i hverdagene, hvor vores kontortider er klokken 8-16. Alle ansøgere hører fra os.


2) Screening

Når vi har modtaget din ansøgning, bliver den behandlet af vores dygtige HR- og rekrutteringskonsulenter, der er specialister og sidder med stor indsigt og viden om livet som vikar og sundhedsområdet som helhed.

Lever du op til vores krav, inviterer vi dig til en samtale, som er det næste trin i rejsen mod at blive aktiv som vikar.


3) Samtale

Samtalen foregår typisk over telefon, men kan også være fysisk og varer mellem 20-25 min. Du vil blive kontaktet af en af vores HR- og rekrutteringskonsulenter, som også vil være din personlige kontaktperson i SundVikar fremadrettet.

Det overordnede mål for samtalen er at gennemgå din erfaring og kompetencer og lave en klar forventningsafstemning for vores fremtidige samarbejde. Du får også en grundig introduktion til vores brugervenlige app og modtager relevant instruktionsmateriale.


4) Din første vagt

Har vi modtaget alle dokumenter efter samtalen, bliver du gjort aktiv som vikar. Det betyder, at du har adgang til alle arbejdsredskaber og fordele hos SundVikar. Og du kan tage din første vagt!

Det er vigtigt, at du kommer i gang med arbejdet hurtigst muligt. Derfor vil vi oftest finde den første vagt til dig i fællesskab, når vi taler sammen ved samtalen. Du kan også selv stå for at booke vagten, hvis du foretrækker det – så længe du kommer godt i gang.

Vi vil gerne sikre os, at du får en god start på vikartilværelsen, og at den første vagt bliver en, du tænker tilbage på med glæde. Den vagt, vi finder til dig, skal derfor passe til dine ønsker og behov, indeholde opgaver du føler dig tilpas med og finde sted i omgivelser, der føles trygge for dig.


5) Onboarding

Vi kontakter dig løbende i din første tid efter, du er blevet vikar hos os. Det gør vi for at tilbyde vores hjælp og sikre os, at du stadig er tilfreds hos SundVikar. Vi ringer også for at præsentere dig for attraktive vagter, der passer godt til dig og din profil.

Onboardingen handler om at bevare den tætte kontakt til dig som vikar, og det er en god måde at følge op på dine oplevelser og sikre en stærk relation på den lange bane.

Her har vi vagter

Vores vikarer er primært beskæftiget med vagter på plejehjem, bosteder, i hjemmeplejen m.m. på hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Vi udvider hele tiden, når det gælder vores udvalg af vagter. Det bedste, du kan gøre for at holde dig opdateret, er derfor at følge med på vores hjemmeside. Her finder du altid de vigtigste nyheder og meldinger om, hvad der rører sig på vagtfronten.

Se vores ledige stillinger

Vil du gerne være vikar?

Ina Jasper
HR- og rekrutteringskonsulent