Nyd friheden og styrk dine fremtidsmuligheder som vikar som fysioterapeut

Hvis du er uddannet fysioterapeut, kan du blive vikar hos SundVikar. Her kan du arbejde med den type opgaver, der interesserer dig – i det omfang, der passer til dig.

Har du erfaring med plejeopgaver, har du også mulighed for at arbejde med og gøre en forskel på ældreområdet.

Din faglighed giver dig mange muligheder

Når du arbejder som fysioterapeut hos SundVikar, kan det være på et rehabiliteringscenter eller hjemme hos borgere, der søger assistance til genoptræning – og hvor der er akut brug for en profil med dine kompetencer.

At vikar være som fysioterapeut giver dig i det hele taget en lang række af muligheder. Udover traditionelle opgaver med udgangspunkt i behandling og genoptræning hos borgeren, kan du også varetage lette plejeopgaver i ældreplejen, hvis du har erfaringen med den type arbejde.

Vi lægger stor vægt på din evne til at kunne træde til og indgå i et team. Det gælder, uanset om vagten finder sted på et genoptræningscenter, et plejehjem eller lignende.

Fleksibelt og trygt arbejde med opgaver du kender

Vikarjobbet som fysioterapeut er en god mulighed for dig uanset, hvilken situation du står i, eller hvordan dine behov ser ud. Det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra samtidig med, at du nyder godt af stor fleksibilitet og afvekslende udfordringer indenfor et felt, du brænder for.

Du er selv herre over, hvor meget du vil arbejde – og du er velkommen hos os, uanset hvad dine behov og ønsker er.

Ved at køre som vikar hos os kan du styrke dine kompetencer og udvide dit netværk.

Hos SundVikar går vi op i din trivsel og arbejdsglæde. Skal denne sikres, kræver det også, at vi gør vores forarbejde, inden du starter op som vikar. Ved din ansættelse fastlægger vi derfor dine kompetencer og ønsker til vikararbejdet, så vi sikrer os, at du klædt ordentligt på og kan varetage opgaverne ude på vagterne i tryghed.

Her har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Om lønnen som fysioterapeut

Vi udbetaler en høj løn, som direkte afhænger af, om du arbejder i dagtimerne, om aftenen eller natten, og om det er helligdag eller ej.

Du optjener både feriepenge og pension.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Skal du bruge hjælp?

Michael Kilbo