Pædagog hos SundVikar: Fleksibelt og meningsfuldt arbejde med opgaver du kender

Findes der noget bedre, end når du bliver anerkendt og bare kan mærke, at dit arbejde gør en forskel? Nej, det synes vi heller ikke! Hos SundVikar arbejder vi for at kunne levere den følelse til dig ved hver vagt.

Som uddannet pædagog tilbyder SundVikar en enestående arbejdsmulighed, hvor du både kan arbejde indenfor dit eget fagområde og kan tage vagter i ældreplejen, hvis du har erfaringen og lysten til det.

En bredt udvalg af muligheder som pædagog

Vi favner bredt, når det kommer til pædagogiske opgaver, hvor vi tilbyder vagter med både børn og unge samt ældre.

Ved din ansættelse gennemgår vi din profil, ønsker til samarbejdet, og vi laver en forventningsafstemning. Vi spørger bl.a. ind til din erfaring for at få klarlagt, hvilke pædagogiske opgaver du brænder for og gerne vil beskæftige dig med. Så har vi et udgangspunkt og vil forsøge at finde arbejde, der passer til dig.

Giver du ved din tilknytning udtryk for, at du har erfaring med ældreområdet, har du også mulighed for at tage vagter, hvor du løser lettere plejeopgaver. Det vil som regel være på plejecentre, at du kan tage vagter og indgå i det daglige arbejde på en afdeling.

Fleksibelt og trygt arbejde med opgaver du kender

Vikarjobbet som pædagog er en god mulighed for dig uanset, hvilken situation du står i, eller hvordan dine behov ser ud. Det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra samtidig med, at du nyder godt af stor fleksibilitet og afvekslende udfordringer indenfor et felt, du brænder for.

Hos SundVikar går vi op i din trivsel og arbejdsglæde. Skal denne sikres, kræver det også, at vi gør vores forarbejde, inden du starter op som vikar. Ved din ansættelse fastlægger vi derfor dine kompetencer og ønsker til vikararbejdet, så vi sikrer os, at du klædt ordentligt på og kan varetage opgaverne på vagterne i tryghed.

Her har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Om lønnen som pædagog

Vi udbetaler en høj løn, som direkte afhænger af, om du arbejder i dagtimerne, om aftenen eller natten, og om det er helligdag eller ej.

Du optjener både feriepenge og pension.

Søg som vikar

Kontakt mig, og få hjælp

Kim Toustrup