Bring dine kompetencer i spil som sygeplejerske hos SundVikar

SundVikar er det helt rigtige valg for dig som sygeplejerske, da vi kender din faglige værdi. Vi tilbyder spændende vagter og arbejde, hvor du gør en forskel og bidrager med dine faglige og menneskelige kompetencer. Rigtig mange af dine fagfæller har allerede valgt SundVikar til – skal du være den næste?

Det tilbyder vi

SundVikar leverer sygeplejersker til en lang række private og offentlige kunder, hvor du vil løse klassiske sygeplejerskeopgaver. Det kan du gøre følgende steder, hvor vi løbende har nye vagter:

  • Hjemmeplejen
  • Plejecentre
  • Bosteder

Som sygeplejerskevikar får du en attraktiv løn i overensstemmelse med den gældende overenskomst, og så optjener du både feriepenge og pension.

Når du bliver oprettet som vikar, får du adgang til vores SundVikar-app, som du kan hente på din smartphone eller tablet. Med den har du alt, du skal bruge, lige ved hånden. Du kan selv booke og bekræfte dine vagter, registrere i din kalender, se lønsedler og MEGET mere.

Brænder du for menneskelig kontakt?

Vi går op i professionalisme og passion. Det er to gennemgående værdier på tværs af hele SundVikar, og det er også gennemgående træk ved alle vores sygeplejerskevikarer. De elsker deres fag, får energi af arbejdet med mennesker og vil gerne bidrage til at gøre en forskel.

SundVikar er det helt rette valg for dig, hvis du vil have faglig udfordring og fleksibelt arbejde, hvor du kan gøre brug af samtlige redskaber i din værktøjskasse.

Dine fordele

Vi gør tilværelsen for dig som vikar så effektiv som overhovedet muligt. Selvom du har en høj grad af selvstændighed, så er vi med dig hele vejen. Vi hjælper med alt det praktiske, så det eneste, du skal fokusere på, er at tage vagter og bidrage med alle de ting, du kan.

At være vikar behøver nemlig ikke være ensomt. Hos os har du altid et stærkt bagland, og hjælpen er aldrig mere end et opkald væk. Vores seje bookingafdeling har åbent på telefonen året rundt i tidsrummet i 06.00-24.00.

Alle vores aktive vikarer har adgang til et stort udvalg af fordele, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Interesseret i vagter som sygeplejerske?

Christina Hoffensetz
HR- og rekrutteringskonsulent