Rengøringsmedhjælperen er stabil og erfaren

SundVikar tilbyder også vagter til dig, der har erfaring med og gerne vil arbejde med rengøring. Det kan du gøre hos private borgere gennem hjemmeplejen eller på plejecentre.

Her har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Om lønnen som rengøringsmedarbejder

Vi udbetaler en høj løn, som direkte afhænger af, om du arbejder i dagtimerne, om aftenen eller natten, og om det er helligdag eller ej.

Du optjener både feriepenge og pension.

Dine fordele

Vi gør tilværelsen for dig som vikar så effektiv som overhovedet muligt. Selvom du har en høj grad af selvstændighed, så er vi med dig hele vejen. Vi hjælper med alt det praktiske, så det eneste, du skal fokusere på, er at tage vagter og bidrage med alle de ting, du kan.

At være vikar behøver nemlig ikke være ensomt. Hos os har du altid et stærkt bagland, og hjælpen er aldrig mere end et opkald væk. Vores seje bookingafdeling har åbent på telefonen året rundt i tidsrummet i 06.00-24.00.

Alle vores aktive vikarer har adgang til et stort udvalg af fordele, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Har du spørgsmål?

Melika K. Iversen