Få fleksibilitet og udfordring som ergoterapeut

Som ergoterapeut tager du spændende og udfordrende vagter på rehabiliteringscentre eller hjemme hos borgere, der søger assistance til deres fysiske udfordringer – og hvor der er akut brug for en profil med dine kvalifikationer og din erfaring.

Vi tager højde for din situation

Vikarjobbet som ergoterapeut er en god mulighed for dig uanset, hvilken situation du står i, eller hvordan dine behov ser ud. Det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra på samtidig med, at du nyder godt af stor fleksibilitet og afvekslende udfordringer indenfor et felt, du brænder for.

Hos SundVikar går vi op i din trivsel og arbejdsglæde. Skal denne sikres, kræver det også, at vi gør vores forarbejde, inden du starter op som vikar. Ved din ansættelse fastlægger vi derfor dine kompetencer og ønsker til vikararbejdet, så vi sikrer os, at du klædt ordentligt på og kan varetage opgaverne ude på vagterne i tryghed.

Vikar i det omfang der passer dig

Som ergoterapeut hos SundVikar arbejder du tæt sammen med mennesker og nyder godt af en stor grad af frihed og selvbestemmelse. Det er helt op til dig selv, hvor og hvornår du vil arbejde.

Ved din ansættelse lægger vi stor vægt på din erfaring og kompetencer. Vi gennemgår det hele i fællesskab, så vi sikrer os, at du kan løse opgaverne på vagterne.

Her har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Om lønnen som Ergoterapeut

Vi udbetaler en høj løn, som direkte afhænger af, om du arbejder i dagtimerne, om aftenen eller natten, og om det er helligdag eller ej.

Du optjener både feriepenge og pension.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Kontakt os i dag!

Tine Jørgensen