Som Social- og sundhedsassistent bidrager du til borgerens trivsel og livsglæde

Med din uddannelse som social- og sundhedsassistent har du den oplagte baggrund og de bedste forudsætninger for at kunne tage vare om borgerne. Hos SundVikar sætter vi pris på dine evner, og det er også derfor, vi har et stærkt samarbejde med så mange social- og sundhedsassistenter.

Brug dine kompetencer og behold friheden – det bedste fra begge verdener

Det er vores mål, at du aktivt skal bruge din viden hos SundVikar. Det kan for eksempel være, når det kommer til erfaring med sygdomme, herunder deres symptomer, behandling og forebyggelse. Det er nemlig kernen i den type opgaver, som du skal løse på vagterne hos os.

Som social- og sundhedsassistent har du mulighed for at tage vagter følgende steder:

  • Plejehjem
  • Hjemmepleje
  • BostederHer har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav og udvider hele tiden med nye og spændende vagter, hvor du kan bruge alle dine kompetencer.

Når du kører som vikar hos os, bestemmer du helt selv over dit arbejdsliv. Det er uanset, om du vil arbejde fuldtid, supplere med dit faste arbejde eller blot tage vagter en gang imellem. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du arbejder. Du får den fritid, du har brug for samtidig med, at du har mulighed for at gøre brug af din faglighed og kan udfordre dig selv.

Dine fordele

Vi gør tilværelsen for dig som vikar så nem og effektiv som overhovedet muligt. Selvom du har en høj grad af selvstændighed, så er vi med dig hele vejen. Vi hjælper med alt det praktiske, så det eneste, du skal fokusere på, er at tage vagter og bidrage med alle de ting, du kan.

At være vikar behøver nemlig ikke være ensomt. Hos os har du altid et stærkt bagland, og hjælpen er aldrig mere end et opkald væk. Vores seje callcenter har åbent på telefonen året rundt i tidsrummet i 06.00-24.00.

Alle vores aktive vikarer har adgang til et stort udvalg af fordele, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste.

Om lønnen som social- og sundhedsassistent

Du løser mange samfundskritiske opgaver som social- og sundhedsassistent. Derfor udbetaler vi også en høj løn i overensstemmelse med den gældende overenskomst. Din løn afhænger bl.a. af, om du arbejder i dagtimerne, om aftenen eller natten, og om det er helligdag eller ej.

Du optjener både feriepenge og pension.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Har du spørgsmål?

Annette Kruse