Pædagogiske assistenter til vikarvagter hos førende vikarbureau

1. februar 2024

SundVikar søger pædagogiske assistenter til vores voksende vikarteam. Du skal have lyst til at bruge din faglige viden og personlige kompetencer, når du gør en forskel hos børn og unge – eller ældre.

Vi går ikke så meget op i, hvor mange års erfaring du har. Det vigtigste er, at du brænder for dit fag og går til opgaverne med stor seriøsitet og passion. Det gør vi nemlig. Vi har brug for din hjælp i Ballerup, Egedal, Gentofte og Hillerød, hvor vagterne primært vil finde sted.

Dine muligheder

Som pædagogisk assistent hos SundVikar kommer du med på en spændende rejse. Vi er i gang med at etablere nye aftaler med kunder, som efterspørger pædagogiske kompetencer.

Du kan typisk tage vagter her:

  • Vuggestuer, børnehaver og SFO’er
  • Institutioner for børn og unge med sociale problemer
  • Dag- og døgninstitutioner
  • Aktivitetstilbud, botilbud og sociale opholdssteder.
  • Plejehjem

Pædagogikken i centrum

Når du er vikar som pædagogisk assistent bidrager du med alt det, du kan: nemlig at give omsorg, støtte og motivation til andre mennesker, så de trives og kan udvikle sig.

Dit arbejde på vagterne består primært af diverse pædagogiske aktiviteter og nærvær – hovedsageligt indenfor specialområdet.

Vores forventninger

Du er lige dén, vi søger, hvis du er:

  • uddannet pædagogisk assistent
  • reflekterende, empatisk og i stand til at give og modtage konstruktiv kritik
  • åben og imødekommende
  • positiv, løsningsorienteret og har personligt overskud
  • parat til at tage ansvar.

Vil du med på holdet?

Lyder rollen som pædagogisk assistent hos SundVikar som noget for dig? Udfyld blot vores ansøgningsformular, og send din ansøgning i dag. Det gør du via knappen herunder – det tager blot fem minutter. Vær opmærksom på, at du bliver sendt videre til en sikker ekstern side, hvor du skal indtaste dine oplysninger.

Når vi har modtaget din ansøgning, bliver du hurtigt derefter kontaktet af én af vores rekrutteringskonsulenter. Sammen kortlægger I dine kompetencer og erfaringer, så du med kort varsel kan træde til på vagterne.

Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte SundVikars HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 og tryk 4.

Søg som vikar


SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt og pædagogisk personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper inden for sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

SundVikar samarbejder bl.a. med hele det kommunale område, med plejecentre og hjemmepleje og bosteder.

Del på: