Supplér med vagter hos Prima Vikar, ActivCare og Psykiatri Plus

SundVikar har et samarbejde med vikarbureauerne Prima Vikar, ActivCare og Psykiatri Plus. Sammen dækker vi en stor del af vagterne på omsorgs- og plejeområdet.

Vi opfordrer til at søge som vikar hos de andre bureauer, så du kan se et endnu større udvalg af forskellige vagter. Selskaberne giver vidt forskellige muligheder, da de hver i sær har deres helt egne kunder og geografiske dækningsområder. Det er helt frivilligt, om det er noget, du vil benytte dig af – du bestemmer helt selv.

Hos SundVikar tilbyder vi den fleksibilitet og frihed, du skal bruge i hverdagen. Det har dermed ingen betydning for din tilknytning hos os, hvis du tager en vagt hos ét eller flere af selskaberne en gang imellem.

Under samme tag

Prima Vikar, ActivCare og Psykiatri Plus er tre af SundVikars søsterselskaber, da vi alle hører under Dena-koncernen. Vi er dog alle selvstændige vikarbureauer med vores egne ekspertiseområder, geografiske dækningsområdet og helt unikke tilbud til vikarer og kunder.

Af den årsag er det heller ikke muligt for os i SundVikar at videregive dine oplysninger til andre i forbindelse med din oprettelse i andre vikarbureauer. Du er derfor nødsaget til til at følge ansøgningsproceduren for de enkelte selskaber.

Læs mere herunder for at blive klogere på, hvad hver enkelt selskab har at byde på.

 

Prima Vikar

Prima Vikar A/S er et veletableret vikarbureau, der hver dag leverer professionelt sundhedsfagligt og pædagogisk personale på hele Sjælland og øer.

Hos Prima Vikar gør de en dyd ud af den personlige relation til vikarer og kontinuitet i hverdagen. De tilknytter vikarer i samme faggrupper som i SundVikar, så send din ansøgning til ‘Prima’ i dag.

Se mere

Psykiatri Plus

Psykiatri Plus arbejder inden for psykiatrien; både socialpsykiatrien og behandlingspsykiatrien. Så har du erfaring med dén del af faget, så er det uden tvivl et godt match.

De håndterer akutopgaver, specialopgaver og længerevarende opgaver, herunder respiratorisk overvågning. For at kunne blive tilknyttet som vikar hos Psykiatri Plus, skal man have minimum 2 års erfaring fra det psykiatriske område.

Bliv klogere

ActivCare

ActivCare er en af Danmarks største udbydere af sundhedsfagligt personale til social- og sundhedssektoren, private virksomheder og private kunder.

De formidler kvalificeret personale til korte og lange vikariater samt til mere permanente personaleløsninger inden for alle social- og sundhedsfaglige samt pædagogiske områder.

Læs mere

Vil du vide mere? Kontakt os i dag!

Sebastian Hjuler Andersen
Kommunikationskonsulent