Supplér med vagter hos ActivCare og Psykiatri Plus

SundVikar har et samarbejde med vikarbureauerne ActivCare og Psykiatri Plus. Sammen dækker vi en stor del af vagterne i social- og sundhedssektoren.

Vi opfordrer til muligheden for at søge som vikar hos de andre bureauer, så du kan se flere og forskellige vagter. Selskaberne giver vidt forskellige muligheder, da de hver i sær har deres helt egne kunder og fokusområder. Det er helt frivilligt, om det er noget, du vil benytte dig af – du bestemmer helt selv.

Hos SundVikar tilbyder vi den fleksibilitet og frihed, du skal bruge i hverdagen. Det har dermed ingen betydning for din tilknytning hos os, hvis du tager en vagt hos ét eller begge selskaber en gang imellem.

Under samme tag

Både ActivCare og Psykiatri Plus er to af SundVikars søsterselskaber, da vi alle hører under Dena-koncernen. Vi er dog tre selvstændige vikarbureauer med vores egne ekspertiseområder og helt unikke tilbud til vikarer og kunder.

Af den årsag er det heller ikke muligt for os i SundVikar at videregive dine oplysninger til andre i forbindelse med din oprettelse i andre vikarbureauer. Du er derfor nødsaget til til at følge ansøgningsproceduren for de enkelte selskaber.

Læs mere herunder for at blive klogere på, hvad hver enkelt selskab har at byde på.

 

Psykiatri Plus

Psykiatri Plus arbejder inden for psykiatrien; både socialpsykiatrien og behandlingspsykiatrien. Så har du erfaring med dén del af faget, så er det uden tvivl et godt match.

De håndterer akutopgaver, specialopgaver og længerevarende opgaver, herunder respiratorisk overvågning. For at kunne blive tilknyttet som vikar hos Psykiatri Plus, skal man have minimum 2 års erfaring fra det psykiatriske område.

Bliv klogere

ActivCare

ActivCare er en af Danmarks største udbydere af sundhedsfagligt personale til social- og sundhedssektoren, private virksomheder og private kunder.

De formidler kvalificeret personale til korte og lange vikariater samt til mere permanente personaleløsninger inden for alle social- og sundhedsfaglige samt pædagogiske områder.

Læs mere

Vil du vide mere? Kontakt os i dag!

Sebastian Hjuler Andersen
Kommunikationskonsulent