Der er behov for dine kompetencer som pædagogisk assistent

Vi du arbejde med børn, unge eller borgere med særlige behov? Har du styr på din pædagogiske værktøjskasse? Så kan vi helt sikkert bruge din hjælp hos SundVikar!

Vi oplever en enorm efterspørgsel på vikarer med pædagogiske kompetencer fra vores kunder – og har gjort det længe. Derfor er vi i gang med at opbygge et alsidigt vikarteam bestående forskellige fagligheder indenfor det pædagogiske område. Skal du være den næste?

Sådan fungerer det

Som uddannet pædagogisk assistent bestemmer du selv, hvor og hvornår du vil arbejde, og vi har ingen krav til, hvor meget du skal arbejde.

Det er dine egne ønsker og din erfaring, der styrer, hvor du kan arbejde. Men uanset, hvor det er, så påtager du dig rollen som den pædagogiske håndværker, der bidrager med din særlige viden og evnen til at udføre, dokumentere og evaluere aktiviteter, der understøtter læring og udvikling hos borgeren.

Som pædagogisk assistent og vikar hos SundVikar vil du typisk tage vagter her:

  • Børneteams
  • Bosteder
  • Plejehjem

De borgere, du er i kontakt med på vagterne, har alle forskellige behov. Vi forventer derfor, at du som vikar er fleksibel i opgaveløsningen og kan varetage lette til moderate plejebehov.

Kom med på en spændende rejse

Der er som nævnt stor efterspørgsel på profiler med din erfaring og indsigt, så vi forventer at kunne tilbyde flere muligheder i den kommende tid.

Vi kontakter dig med det samme, når der kommer vagter ind, som matcher din profil.

Når du bliver tilknyttet, vil vi som det første afklare dine kompetencer og erfaring. Vi vil bl.a. spørge ind til, hvilke aldersgrupper du tidligere har beskæftiget dig med, og om du har arbejdet indenfor psykiatrien, på bosteder eller i ældreplejen.

En verden af fordele

Det et nemt at være en del af SundVikar, hvor du kan tage ejerskab over dit eget arbejdsliv. Du kan selv indrette din arbejdsdag, hvilket gør vikartilværelsen er oplagt, uanset om du studerende, på deltid eller har et fuldtidsarbejde.

Som vikar hos SundVikar nyder du også godt af en række rabatter og tilbud, som du kan bruge på dig selv og dine nærmeste, herunder til sporstøj, oplevelser og lignende. Du kan læse mere herom på din SundVikar-app, når du er kommet med ombord.

Vil du være vores næste vikar?

Vi har gjort det nemt for dig at søge som vikar. Du skal blot udfylde vores ansøgningsformular, hvorefter vi kontakter dig og inviterer dig til en telefonisk samtale.

Tryk på knappen nedenfor, hvorefter du vil blive guidet videre til formularen.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Vil du være en del af SundVikar?

Perihan Avci