Gør en forskel som socialpædagog

Hvis du brænder for arbejdet med socialt udsatte borgere og muligheden for at gøre en forskel, så skal du blive vikar hos SundVikar. Vi tilbyder nemlig en enestående mulighed for at kombinere frihed og faglig udfordring.

Som socialpædagogvikar hos SundVikar kan du bruge dine kompetencer og erfaring på vagter hos forskellige kunder. Du bidrager med din empati og sociale færdigheder samt din evne til at skabe ro og tryghed.

Dine muligheder

Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil på vagt. Det giver dig en helt særlig grad af fleksibilitet og en frihed til selv at definere, hvordan din hverdag skal se ud.

Du kan typisk tage vagter følgende steder:

  • Bosteder og bofællesskaber
  • Plejehjem
  • Sygehuse
  • Psykiatrien og socialpsykiatrien
  • Familiebehandling
  • Overvåget samvær
  • Aflastning

Arbejdsopgaver som socialpædagog

Hos SundVikar tilbyder vi en bred vifte af muligheder, hvor du både kan arbejde med socialpædagogik indenfor børne- og ungeområdet og på voksenområdet.

De borgere, du er i kontakt med på vagterne, har alle forskellige behov. Vi forventer derfor, at du som vikar er fleksibel i opgaveløsningen og kan varetage lette til moderate plejebehov.

Kom med på en spændende rejse

Vi oplever en kæmpe efterspørgsel på vikarer med pædagogisk erfaring. Profiler med din praktiske indsigt kan løse en bred vifte af opgaver, så vi forventer at kunne tilbyde flere vagtmuligheder i den kommende tid.

Du kommer forrest i køen, og vi kontakter dig med det samme, når der kommer vagter ind, som matcher din profil.

Sådan er du vikar

Med SundVikar-appen, som du henter til din smartphone, kan du også selv holde øje med ledige vagter og booke dig på. Den giver dig også muligheden for at administrere din kalender, se din løn – og meget mere!

Du er din egen chef, og vi har ingen krav til, hvor meget du skal arbejde. Vi er et personligt og nærværende vikarbureau, som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vores professionelle callcenter har f.eks. åbent alle årets dage i tidsrummet klokken 06-24.

Løn og vikarfordele

Du modtager en attraktiv løn i overensstemmelse med gældende overenskomst. Her tilbyder vi som noget helt særligt, at du kan få udbetalt løn ugentligt eller hver 14. dag.

Som vikar hos SundVikar nyder du også godt af en flere gode fordele og rabatter, som du kan bruge på dig selv og dine nærmeste. Du kan læse mere herom på din SundVikar-app, når du er kommet med ombord

Vil du med på holdet?

Vi har brug for din hjælp allerede i dag! Ansøg som vikar via vores ansøgningsformular – det tager blot 5 minutter.

Når vi har modtaget din ansøgning, kontakter vi dig indenfor 24 timer på hverdage, hvorefter vi tager en indledende snak om din profil og dine ønsker.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Har du spørgsmål?

Lene Kamp