Som Social- og sundhedshjælper gør du en forskel

Hos SundVikar tilbyder vi stor viden indenfor SOSU-feltet, hvor vi gennem mange års arbejde har opbygget stor ekspertise. Vi ved, hvad du kan og kender den enorme værdi, du bidrager med hver eneste dag.

Du udfylder en bærende rolle i samfundet og løser opgaver i det daglige, som fortjener respekt og taknemmelighed. Vi forstår vigtigheden af din position for både den nuværende og kommende generationer af ældre, og det viser vi hver dag i vores tætte samarbejde.

Her kan du arbejde

Når du arbejder som social- og sundhedshjælper hos SundVikar, har du masser af muligheder. Du kan bl.a. tage vagter på plejecentre og i hjemmeplejen flere steder landet, hvor vi har en stærk tilstedeværelse.

Vi tilbyder både helt normale vagter fra dag til dag og vikariater, der løber over en længere periode. Der kommer også løbende specialopgaver, som kræver nogle helt særlige kompetencer, fordi det helt konkrete udfordringer, der skal løses.

Du har en stærk faglighed og kan løse en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver. På dine vagter hos os beskæftiger du dig med opgaver, som du kender, herunder personlig pleje og ernæring.

Vikar i det omfang der passer dig

Som social- og sundhedshjælper hos SundVikar arbejder du tæt sammen med mennesker og nyder godt af en stor grad af frihed og selvbestemmelse. Det er helt op til dig selv, hvor og hvornår du vil arbejde.

Ved din ansættelse lægger vi stor vægt på din erfaring og kompetencer. Vi gennemgår det hele i fællesskab, så vi sikrer os, at du er tryg og kan løse opgaverne på vagterne.

Her har vi vagter

Vi dækker hele Sjælland, Bornholm og Fyn inkl. det fynske øhav.

Dine fordele

Det skal være nemt for dig at være vikar. Vi hjælper med alt det praktiske, så det eneste, du skal fokusere på, er at tage vagter og bidrage med alle de ting, du kan.

Hos SundVikar har du altid et stærkt bagland, og hjælpen er aldrig mere end et opkald væk. Vores seje bookingafdeling har åbent på telefonen året rundt i tidsrummet i 06.00-24.00.

Alle vores aktive vikarer har adgang til et stort udvalg af fordele, som du kan bruge til at forkæle dig selv og dine nærmeste.

Søg som vikar

Hvad får jeg i løn?

Tryk på knappen for at se lønsatserne for dig og din faggruppe. Satserne er sat op i et skema, som viser de enkelte vagtlag, så du nemt kan se, hvad du kan tjene på en vagt.

Har du spørgsmål til løn, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Se lønsatser

Skal du bruge hjælp?

Tine Jørgensen