Pædagogmedhjælpere til alsidige vagter hos førende vikarbureau

1. februar 2024

Har du erfaring fra det pædagogiske område? Er du reflekterende og nærværende i dit arbejde, og har du lyst til at bidrage til et stærkt arbejdsfællesskab? Så er det muligvis dig, vi leder efter hos SundVikar.

Vi søger pædagogmedhjælpere til forskellige typer vikarvagter. Det kan både være inden for børne- og ungeområdet samt ældreplejen i Ballerup, Egedal, Gentofte og Hillerød, hvor vagterne primært vil finde sted.

Som ufaglært pædagogmedhjælper vil du typisk arbejde følgende steder:

  • Vuggestuer og børnehaver
  • Bosteder og bofællesskaber
  • Plejehjem

Du er med til at gøre en stor forskel for de borgere, der har allermest brug for vores omsorg og pleje. Det gør du ved at bidrage med din evne til at sikre trivsel, læring og dannelse, mens du fokuserer på de gode relationer.

Din profil

Så længe du har erfaringen og motivationen, så har vi mulighederne til dig.

Vi forventer følgende af din profil:

  • Mindst ét års pædagogisk erfaring fra arbejde med voksne, børn eller unge
  • Inkluderende menneskesyn, selvindsigt og gode samarbejdsevner
  • Åben og imødekommende
  • Omstillingsparat og fleksibel
  • Mødestabil med en positiv indstilling

Derfor skal du vælge os

Hos SundVikar får du den perfekte kombination af frihed og faglig udfordring. Du er din egen chef, da du selv bestemmer, hvor og hvornår du vil arbejde. Vil tilbyder attraktive vilkår, løn i overensstemmelse med gældende overenskomst, feriepenge og pension – og meget mere.

Vi oplever en enorm efterspørgsel på vikarer med pædagogisk erfaring, så vi har brug for din hjælp allerede i dag, da vi forventer stor aktivitet i de kommende måneder, hvilket vil give dig flere muligheder ift. vagter.

Du bliver en vigtig del af vores vikarteam og står forrest i køen til vagterne, når de kommer ind. Vi kontakter dig med det samme, når vi har det rigtige match til dig.

Vil du med på holdet?

Har du lyst til at blive en del af SundVikar, kan du sende din ansøgning via vores ansøgningsformular. Det tager fem minutter, og du skal blot udfylde en række oplysninger om dig selv. Vær opmærksom på, at du bliver sendt videre til en sikker ekstern side.

Når vi har modtaget din ansøgning, kontakter vi dig hurtigst muligt og inviterer dig til en telefonisk samtale. Her gennemgår vi dine ønsker og kompetencer og undersøger mulighederne for et samarbejde.

Er du nysgerrig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på hverdag mellem 9-15. Telefonnummeret er 50 20 30 40.

Søg som vikar


SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt og pædagogisk personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper inden for sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

SundVikar samarbejder bl.a. med hele det kommunale område, med plejecentre og hjemmepleje og bosteder.

Del på: