Vi søger SOSU’er, sygeplejersker og plejemedhjælpere i Ringkøbing-Skjern

15. maj 2024

Er du klar til at gøre en forskel i Ringkøbing-Skjern? SundVikar søger vikarer i hele området, da vi er valgt som prioriteret leverandør i kommunen. Vi søger social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, plejemedhjælpere mv. til vagter på både plejehjem og i hjemmeplejen.

Som prioriteret leverandør af vikarer har vi et tæt samarbejde med kommunens mange enheder, herunder både plejehjem og hjemmeplejen. Dette betyder, at vi tilbyder en bred vifte af vagter og har brug for din hjælp allerede i dag!

Bliv vikar i Ringkøbing-Skjern kommune

Som vikar hos SundVikar får du mulighed for at arbejde i hele Ringkøbing-Skjern Kommune – på spændende vagter, hvor du kan gøre en forskel.

Vi tilbyder en attraktiv løn, stor fleksibilitet og muligheden for at vælge de vagter, der passer bedst til dine ønsker og kompetencer.

Uanset hvad du ønsker, så finder vi det helt rigtige for dig.

Vi søger følgende faggrupper:

  • Social- og sundhedshjælpere
  • Social- og sundhedsassistenter
  • Sygeplejersker
  • Plejemedhjælpere
  • Og mange flere sundhedsfaglige profiler

Hos SundVikar sørger vi for alt det praktiske, så du kan fokusere på at levere omsorg og pleje til borgerne. Vi tilbyder både korte og længerevarende vagter/vikariater, og du bestemmer selv, hvor ofte – og hvorhenne – du vil arbejde.

Ansøgning – og yderligere information

Vagterne i Ringkøbing-Skjern kommer ind med kort varsel, så send din ansøgning allerede nu!

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 20 30 40, eller du kan sende en mail til hr@sundvikar.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og byde dig velkommen i SundVikar-familien.

Søg som vikar

 

Del på: