SSH’er, SSA’er og sygeplejersker til vikarvagter i Horsens Kommune

29. april 2024

SundVikar har indgået en aftale med en række nye kunder i Horsens Kommune. Det betyder, at vi tilbyder spændende muligheder på vagter, hvor du kan gøre en forskel og evt. supplere ved siden af dit faste job.

Bliv vikar hos SundVikar og gør en forskel i Horsens

Med den nye aftale vil der bl.a. komme ledige vagter forskellige steder i Horsens-området. Vores kunder har brug for dygtige hænder, så vi har virkelig brug for din hjælp.

Din indgangsvinkel til jobbet kan være forskellig. Du kan både være uddannet social- og sundhedshjælper, -assistent eller sygeplejerske. Dine arbejdsopgaver på vagterne vil naturligvis stemme overens med din baggrund, så du kun udfører opgaver, du føler dig tryg ved.

I forbindelse med vores rekrutteringsproces får du en grundig introduktion til SundVikar, hvad vi står for og dine muligheder. Sammen med vores dygtige HR-konsulenter kortlægger vi i fællesskab dine kompetencer og ønsker til jobbet, så vi kan finde de helt rigtige vagter til dig.

Din hverdag og løn som vikar

Vi forventer at kunne tilbyde flere vagter i den kommende periode – specielt over sommeren, som traditionelt er en travl tid med mange muligheder for vikarer. Du vil både havde muligheder ude og inde, da vagterne kommer ind løbende forskellige steder.

Som vikar hos SundVikar får du adgang til vores app, som du bruger til selv at byde ind på og booke dig på ledige vagter. Det er også med app’en, at du holder din kalender opdateret, læser nyheder – og meget andet!

Din frihed og trivsel er det vigtigste for os. Derfor kan du tage vagter i det omfang, du ønsker, og vi har intet krav til, hvor meget – eller hvor – du skal arbejde. Vi tilbyder en attraktiv løn, og du optjener både feriepenge og pension.

Du kan vælge at få din løn udbetalt ugentligt eller hver 14. dag.

Ansøgning

Kunne du tænke dig at blive en del af SundVikar og tage vagter i Horsens? Udfyld vores ansøgningsformular hurtigst muligt via nedenstående knap, og så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Har du spørgsmål til jobbet, er du altid meget velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på telefon 50 20 30 40 – og tryk 4.

Søg som vikar

Når du trykker på knappen, bliver du guidet videre til en ekstern side, hvor du skal udfylde en række oplysninger om dig selv, som vi skal bruge i rekrutteringsprocessen. Der er tale om en sikker side, og vi behandler din oplysninger med fortrolighed.


Om SundVikar

SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt og pædagogisk personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper inden for sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

SundVikar samarbejder bl.a. med hele det kommunale område, med plejecentre og hjemmepleje og bosteder.

Del på: