Sygeplejersker søges i Randersområdet

17. juni 2024

Ønsker du en fleksibel hverdag? Vil du være en del af et dynamisk team og gøre en forskel? Vi søger engagerede vikarer til forskellige vikarvagter i Randersområdet.

SundVikar er et landsdækkende vikarbureau, der tilbyder stor frihed til vores vikarer og hjertevarm omsorg til borgerne. Vi søger lige nu sygeplejersker i Randersområdet. Er det dig?

Søg som vikar

Om jobbet

Når du tager vagter hos SundVikar i Randers, vil du arbejde med borgere, der har brug for din hjælp og omsorg. Du vil få mulighed for at arbejde fleksibelt og selv vælge dine vagter, der både kan ligge på plejehjem og i hjemmeplejen i hele området.

Som vikar hos SundVikar bestemmer du helt selv, hvor og hvornår du ønsker at tage vagter. Du får blandt andet adgang til vores app, som du henter til din smartphone, hvorfra du selv kan holde øje med ledige vagter og booke dig på, hvis det passer ind i hverdagen.

Inden du kommer i gang som vikar, tager du en snak med vores HR-afdeling, og I vil i fællesskab kortlægge dine kompetencer og erfaring. På dén måde sikrer vi, at vi sender dig ud på vagter, hvor du føler dig tryg og kun løser opgaver inden for din egen faglighed.

Vi tilbyder:

  • Fleksible arbejdstider: Vælg vagter, der passer til din profil og behov
  • Attraktiv løn udbetalt ugentligt eller hver 14. dag
  • Faglig udvikling via kurser og e-learning
  • Stærkt fællesskab

Se din løn som sygeplejerske

Om dig:

  • Uddannet sygeplejerske
  • Fleksibel og kan tilpasse dig forskellige arbejdssituationer
  • Empatisk og brænder for at hjælpe andre
  • Gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Er du interesseret i at blive en del af SundVikar og tage vagter i Randers? Send din ansøgning via knappen øverst, og så bliver du sendt videre til en ekstern side, hvor du ansøger ved at indtaste dine personlige oplysninger.

Vi har brug for din hjælp allerede i dag, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder til samtaler løbende.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte HR-afdelingen i SundVikar på telefon 50 20 30 40, tast 4. Du kan også sende en mail til hr@sundvikar.dk.


SundVikar er en landsdækkende, anerkendt leverandør af vikarydelser til pleje- og omsorgssektoren. Vi sætter en ære i at levere kompetente og dedikerede medarbejdere, der gør en forskel i hverdagen.

Del på: