Pædagoger søges til førende vikarbureau

1. februar 2024

Er du uddannet pædagog, og trives du med udfordringer? Har du samtidig lyst til at blive en del af SundVikar, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for børn, unge og ældre? Så skal du læse videre her.

Hos SundVikar er vi lige nu på udkig efter pædagoger til vores voksende vikarteam. Her skal du bruge din viden og erfaring dér, hvor der er brug for det.

Vi har brug for din hjælp i Ballerup, Egedal, Gentofte og Hillerød, hvor vagterne primært vil finde sted.

Om stillingen

Du bliver tilknyttet som pædagogvikar i et af Danmarks førende sundhedsfaglige og pædagogiske vikarbureauer. Her tilbyder vi en række forskellige arbejdsmuligheder, som – afhængig af din erfaring – kan ligge flere steder.

Som vikar hos SundVikar vil du typisk kunne arbejde her:

 • Børnehaver og vuggestuer
 • Bosteder og bofællesskaber
 • Plejehjem
 • Familiebehandling
 • Overvåget samvær
 • Aflastning

Uanset din indgangsvinkel til jobbet og dit speciale tilbyder vi en bred palet af muligheder, hvor du får brug for hele dine pædagogiske værktøjskasse.

Fleksibelt og trygt arbejde med opgaver du kender

Vikarjobbet er en god mulighed for dig uanset, hvilken situation du står i, eller hvordan dine behov ser ud. Det er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra samtidig med, at du nyder godt af stor fleksibilitet og afvekslende udfordringer indenfor et felt, du brænder for. Du kan selv indrette din arbejdsdag, da du selv bestemer, hvor og hvornår du vil arbejde.

Hos SundVikar går vi op i din trivsel og arbejdsglæde. Skal denne sikres, kræver det også, at vi gør vores forarbejde, inden du starter op som vikar. Ved din ansættelse fastlægger vi derfor dine kompetencer og ønsker til vikararbejdet, så vi sikrer os, at du klædt ordentligt på og kan varetage opgaverne på vagterne i tryghed.

Dét ønsker vi af dig

 • Uddannet pædagog
 • Rummelig person, der formår at skabe relationer
 • Empatisk
 • Teamplayer, der nemt indgår i dagligdagens arbejde hos kunden
 • Omstillingsparat og fleksibel

Kan du nikkende genkendende til ovenstående, tilbyder vi følgende fordele:

 • En spændende og alsidig hverdag
 • Attraktiv løn udbetalt ugentligt eller hver 14. dag
 • Gode vikarfordele i form af rabatter til oplevelser, brands etc.
 • Personlig og nærværende service alle årets dage

Kom med på en spændende rejse

Vi oplever en stor efterspørgsel fra vores kunder på vikarer med pædagogisk erfaring. Behovet for din faglighed er derude, så vi kigger ind i en periode, hvor vi forventer at kunne tilbyde masser af muligheder.

Du kommer til at indtage en central rolle i vores team og være først i rækken, så snart vi har landet vagterne.

Vil du med på holdet?

Lyder rollen som pædagogvikar som lige noget for dig? Så skal du udfylde vores ansøgningsformular. Det gør du via knappen herunder – det tager blot fem minutter. Du bliver guidet videre en til sikker ekstern side, hvor du skal indtaste dine oplysninger.

Når vi har modtaget din ansøgning, bliver du hurtigt derefter kontaktet af en af vores rekrutteringskonsulenter. Sammen kortlægger I dine kompetencer og erfaringer, så du med kort varsel kan træde til ved vagterne.

Vil du vide mere, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte SundVikars HR-afdeling på tlf. 50 20 30 40 og tryk 4.

Søg som vikar


SundVikar er et vikarbureau med stor erfaring og ekspertise i at levere sundhedsfagligt og pædagogisk personale til en lang række kunder i Danmark. Med flere tusinde vikarer fordelt på en bred vifte af faggrupper inden for sundhedssektoren er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver for vores kunder.

SundVikar samarbejder bl.a. med hele det kommunale område, med plejecentre og hjemmepleje og bosteder.

Del på: