Morgenklar flyvervikar søges til Nordsjælland og Storkøbenhavn

6. november 2023

Er du social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent? Har du en naturlig evne til at være omstillingsparat med et højt energiniveau om morgenen? Kan du arbejde i Nordsjælland og Storkøbenhavn? Så er du muligvis vores nye flyvervikar!

Hos SundVikar er vi netop nu på udkig efter en dygtig vikar til Nordsjælland og Storkøbenhavn, som skal være en del af vores ”flyverteam”. Her er dine vigtigste kvaliteter at være omstillingsparat og kunne træde til med kort varsel. Som flyvervikar er det nemlig dig, vi ringer til, når der er sygemeldinger og akut behov for kompetente hænder.

Om stillingen

Arbejdet som flyvervikar kan både bringe dig på vagter på plejehjem og i hjemmeplejen, så du skal være tryg ved og have lyst til begge dele. Vagterne kan komme ind alle dage fra mandag til fredag, og arbejdstiden vil primært ligge i tidsrummet klokken 7-13. Du vil ikke skulle stå til rådighed i weekenderne.

Din hverdag vil fungere på den måde, at du typisk bliver ringet op af os om morgenen mellem klokken 6-8, hvorefter du skal møde op ude på vagten. Det er altså vigtigt, du er tilgængelig på telefonen.

Når du kører som flyvervikar, er du garanteret din løn. Det betyder, at hvis der evt. skulle ske aflysninger, efter du har accepteret vagten, så vil du stadig få din løn. Du bliver altid lønnet for seks arbejdstimer, uanset hvornår du har påbegyndt vagten. Det svarer til en løn på 1.200 kr. – hver gang.

Det er et krav, at du kan tage minimum tre vagter om ugen.

Din profil

Vi søger dig, der er:

  • uddannet social- og sundhedshjælper eller social- og sundhedsassistent
  • fleksibel og med kort varsel kan møde op på vagter i hele Nordsjælland OG i Storkøbenhavn
  • til rådighed mandag-fredag
  • villig til køre mellem 0-50 km for at komme på vagt – du SKAL have egen bil
  • omstillingsparat, fleksibel og åbensindet
  • motiveret af at gøre en forskel for borgerne.

”At være flyvervikar er både spændende og udfordrende. Ikke to dage er ens! Og så er det dejligt at blive vækket af gode kollegaer hos SundVikar, som altid klæder dig på til arbejdet.”

– Ergül, flyvervikar i SundVikar

Hvem er SundVikar?

Vi er et førende sundhedsfagligt vikarbureau, som tilbyder vikarydelser til sundhedssektoren og fokuserer på høj leveringssikkerhed af fagligt stærke vikarer.

Som vikar hos SundVikar tjener du en god løn og nyder godt af en lang række medarbejderfordele.

Se dine fordele

Interesseret?

Lyder jobbet som flyvervikar som noget for dig, eller har du lyst til at vide mere? Så grib telefonen, og ring til vores HR-afdeling på 50 20 30 40 og tryk 4. Du kan også sende en mail til job@sundvikar.dk med emnefeltet ”flyvervikar”.

Stillingen skal besættes hurtigst muligt, så skynd dig at kontakte os!

Del på: